kāpēc mums vajadzētu likt zemi ar maiņstrāvas avotu

E

eng.fedail

Guest
kāpēc mums vajadzētu likt zemi ar maiņstrāvas avotu

Es ceru, ka u gribēja jautāt, kāpēc mums ir padarīt mūsu circuit zeme un piegādes maltos mīkstajos ...... Ja tā tas ir atgriešanās ceļš strāvu. Ja nav ievietots ur ķēdes kļūst peldēja un nav strāvas plūsmu caur ķēdi

jā, es zinu, zemes un tā atgrieztos pašreizējā, bet es domāju maiņstrāvas avota mums ir divi gala līnijas, no kur i var iegūt zemi pieņemsim, mēs šo saiti no 220v no mūsu elektriskie mājās ko par zemes šīs trešās līnijas?

Standarta house līnijas ir 3 vadi: Hot, neitrāla, un Ground. Zeme ir šasijas zemes un neitrālu ir jūsu sistēmas vietas. Dažos gadījumos neitrāls ir savienots ar šasiju zemes, bet tā parasti nav. Šīs darbības mērķis ir, lai būtu tiešs ceļš uz zemes, ja vaina uz zemes uz šasijas notiek (vadu nāk zaudēt, kabeli pilienus uz kastes, utt.) Attiecībā uz diviem gala līniju, balta (neitrāls) ir jūsu "zemes". Pārliecinieties, ka jūs noteiktu tās potenciālu attiecībā pret pamatota avota (piemēram, 3. zars in izejas), lai nodrošinātu, ka tas faktiski ir neitrāls (neutral būs 0VAC starpība, karstais (black) būs 220VAC starpību).

im manas mājas man vienkārši ir 2 līnijas, tāpēc es vienkārši ir karsti un zemes i tādā veidā, kā es izmantot transofrmer ja man vienkārši ir vienā rindā ir pašreizējais ir jābūt, lai stieple ir pašreizējā ar pretējo pusi

Par transformators, tikai hook up gan jūsu līnijas primārajā pusē, un jums būs spriegums uz sekundārā pusē. Visi vienfāzes transformators vajadzībām ir viena pašreizējā uzskaites līnija un neitrāli.

izbraukšana ur AC piegādes ...... kas ir ur freuqency? Es domāju, ka tas ir 120V AC source.In šo u ir galvenais ceļš strāvas un citas zemes. U var savienot ur galveno ceļu uz vienu no ur transformatoru beigās un citu uz zemes pie pamata pusē. Parasti mums ir 3 vadi mūsu mājā turēt, kur viens ir pašreizējais ceļš, viens pamatojums un citi nuetral. Spriegums starp galvenajiem ceļu un zeme ir 230V.They ir 180deg no fāzes spriegums starp galvenajiem ceļu un nuetral ir puse no tā. Tie ir vienfāzes sistēmas U ir trīs fāzes sistēmas, kur 3 liness atšķirties fāzē, 120deg.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back