kāpēc MOS tranzistors piesātināt?

T

Treehugger

Guest
ID paliek (gandrīz) pati, lai gan drenāžas spriegums palielinās attiecībā pret avotu.Kāpēc?Kas ir pamatā fizika?

paldies jau iepriekšPievienots pēc 18 minūtēm:man ir nepieciešams nedaudz sīku paskaidrojumu.

off atbilde, piemēram, "jo aizplūšanas pusē ir ieknieba-" netiks ieskaitīta ..Tā kā es esmu gaida zināt "kāpēc saspiežot-off nozīmē pastāvīgu pašreizējo?"

Jūs varat konsultēties šo saiti:

http://www.seas.upenn.edu/ ~ ese570/ESE570_MOS_Theory_P206.pdf # search =% 22MOS% 20transistors% 20theory% 22

lai jums veicas

šķipsnu off nozīmē, ka pretošanās ir nemainīga ", tas nav īsti, jo Channel garums modulāciju", bet, ja u nolaidība pieaugums pašreizējā dēļ CLM tad domāt par pēdējo punktu par kanāla "šķipsnu off punkts" ir pastāvīgs spriegums VP, un pastāvīgs garums ", kas nav īsti taisnība agaian dēļ CLM", tad u get pastāvīgu pretestību, kas nodrošina nemainīgu strāvu.

neglection ideja par CLM ir spēkā, KĀPĒC?izraisīt ja channnel garums jau ir liels, tad samazinājums kanāla garuma dēļ CLM var neņemt vērā, ja vien jaunās tehnoloģijas, kur kanāla garums jau ir mazi un garuma samazināšanos chennnel ir spēkā un līdz ar to u var atzīmēt skaidri mazo o / p pretestība c / c's

safwatonline rakstīja:

šķipsnu off nozīmē, ka pretošanās ir nemainīga ", tas nav īsti dēļ kanāla garums modulāciju", bet, ja u nolaidība pieaugums pašreizējā dēļ CLM tad domāt par pēdējo punktu par kanāla "šķipsnu off punkts" ir pastāvīgs spriegums VP, un pastāvīgs garums ", kas nav īsti taisnība agaian dēļ CLM", tad u get pastāvīgu pretestību, kas dod pastāvīgu strāvu.par CLM neglection ideja ir spēkā, KĀPĒC?
iemesls, ja channnel garums ir jau liels, tad samazinājums kanāla garuma dēļ CLM var neņemt vērā, ja vien jaunās tehnoloģijas, kur kanāla garums ir jau mazs un chennnel garuma samazināšanās ir efektīva, un tādēļ u var piebilst, skaidri mazo o / p pretestība c / c's

Vpinch off, spriegums, kur staciju kļūst ieknieba off, Vp = Vd @ VDS = Vgs-Vth

safwatonline rakstīja:

Vpinch off, spriegums, kur staciju kļūst ieknieba off, Vp = Vd @ VDS = Vgs-Vth

tā doesn't palielināt šķipsnu off punkts ir tāds pats spriegums, bet kanāla garums pati par sevi ir samazinājies un nelielu samazināšanos reģionā ir izveidota, šajā reģionā veiks papildu sprieguma kritums.un tā kā Vp joprojām ir nemainīga pašreizējā joprojām ir nemainīgs.
kā es teicu iepriekš, ja u vēlaties veikt ietekme CLM "samazinājums kanāla garumā", tad u jāapsver MOS o / p pretestība, ja pašreizējā doesn't "piesātinātās", bet slīpums.ps pēc šķipsnu pie kanāls nevar darīt neko citu, kā tas jau tappered, lai tā vienkārši sarukt.alwoing papildu sprieguma, kas samazinājās par samazināšanās reģionā "ļoti smalll reģions", kas šajā gadījumā ir ļoti liels elektriskais lauks, kas frekvences elektroni caur noplicināts reģiona emigrāciju šim mehānismam sauc (cik vien es varētu atcerēties) telpa maksa tikai pašreizējās

safwatonline rakstīja:

tā doesn't palielināt šķipsnu off punkts ir tāds pats spriegums, bet kanāla garums sevi ir samazinājies un nelielu samazināšanos reģionā ir izveidota, šajā reģionā veiks papildu sprieguma krišanos.
un tā kā Vp joprojām ir nemainīga pašreizējā joprojām ir nemainīgs.

kad pārvadātāji ātrums sasniedz siltuma ātrums kaut ko piemēro jomā palielina ātrumu pārvadātāju paradis pieaugumu, bet sasniedz piesātinājumu ātrums .. dod gandrīz piesātinājuma stāvokļa ..........

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back