Kāpēc man saņemt šo kļūdu?

E

eng_Semi

Guest
Dear All,

Kad es rakstīt šo komandu, lai noteiktu vides mainīgais lielums:
setenv LD_LIBRARY_PATH $ (LD_LIBRARY_PATH): $ HCMOS9GP_DIR/UNIOPUS/uniopus_5.0.33_Lnx/tools/lib

I saņemt šādu kļūdu:
Nedefinēts mainīgais LD_LIBRARY_PATH

kāda ir problēma?

Es domāju, ka problēma ir tā, ka LD_LIBRARY_PATH ir nenoteikts.

Komanda jūs mēģināt novērtē otro argumentu un liek rezultāts uz mainīgo sauc LD_LIBRARY_PATH

Ja mainīgais sauc LD_LIBRARY_PATH neeksistē, tad tas tiks izveidots, ja otrais arguments ir veiksmīgi novērtēta.

Otrais arguments, jūs izmantojat, ir $ (LD_LIBRARY_PATH): $ HCMOS9GP_DIR/UNIOPUS/uniopus_5.0.33_Lnx/tools/lib

$ (LD_LIBRARY_PATH) daļa tiek saturu vides mainīgo sauc LD_LIBRARY_PATH kā pirmo daļu rezultātu.Nākamās daļa rezultāts virkne ir kols.Pēc tam, kad tas ir saturs mainīgo HCMOS9GP_DIR

Šīs Rezultātā arī tas, ka komandu, kuru jūs mēģināt pievieno papildu daļu par gala satura esošo mainīgo sauc LD_LIBRARY_PATH
Nolūks ir pievienot papildu direktorijā sarakstu directorys uzglabā šo mainīgo.

Ja varable sauc LD_LIBRARY_PATH dosn't pastāv sākt ar, tad šo komandu neizdodas.

Jums arī vajadzēs mainīgo sauc par $ HCMOS9GP_DIR pastāvēt par šo darbu.

Jūs, iespējams, vēlaties, lai tikai darīt
setenv LD_LIBRARY_PATH whatever_it_should_be_set_toun tiem no jums, mēģina šo mājās setenv ir uzcelta komandu CSH čaumalu.Tas nav pieejams bash.

Es neesmu pārliecināts, kādi () do nesagatavots.Tās nav nekādas starpības uz ātru testu.

eng_Semi rakstīja:

Dear All,Kad es rakstīt šo komandu, lai noteiktu vides mainīgais lielums:

setenv LD_LIBRARY_PATH $ (LD_LIBRARY_PATH): $ HCMOS9GP_DIR/UNIOPUS/uniopus_5.0.33_Lnx/tools/libI saņemt šādu kļūdu:

Nedefinēts mainīgais LD_LIBRARY_PATHkāda ir problēma?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back