kāpēc mēs lietojam simulatori

E

erece

Guest
Mans jautājums var būt muļķīgi. Es gribu zināt, kāpēc mēs pētījumā ORCAD vai citu simuator programmatūru, es domāju, cik spēcīgs ir šie instrumenti? Es nevaru veidot shēmas, mans hobijs, jo izmaksu faktors, tāpēc tas ir līdzvērtīgs to darīt par ORCAD?

jūs izmantojat simulācijas rīkiem, lai iegūtu priekšstatu par to, kas notiks, kad jūs veidot circuit par reālu. Jums nav simulēt for fun. ja jūs vēlaties, lai izveidotu trasi un vēlas, lai redzētu, vai tas darbosies vai nē, vai, ja jūs vēlaties, lai redzētu, vai tas darbosies tā, kā jūs to vēlaties būt, jūs izmantot simulācijas rīku, lai pārbaudītu. tā vieglāk, lai modelētu pirmkārt, HDL kodu pirms jūs to nosūtīt uz manifacturer un ir visas mikroshēmas manifactured un redzēt, ka tie nestrādā. lai jūs modelētu vispirms noteikt kļūdas un saņemt darba dizains manifactured. rīka jauda ir atkarīga no līmeņa modelēšanu vai rīku izmantot, piemēram level1 spice modelis BJT sniedz jums ļoti nereālu rezultātu, bet augstākā līmenī, var sniegt jums labāku tuvināšanu realitāti. bet ABL simulācijas rīks dod jums diezgan laba aproksimācija, piemēram,. Tātad tas ir atkarīgs, ko jūs imitēt un par kuru rīks Jums ir imitēt.

Vairāk nekā, ka, simulatori, kas ir lielisks līdzeklis, lai atbalstītu studentu izglītībā. Izglītojamie un iesācējiem var "spēlēt", ar detaļām un parametriem, un var iegūt no programmas atbildes uz jautājumu: "Kas notiks, ja .....?". Tādēļ viena uzreiz var redzēt un novērtēt sekas, ja ķēde izmaiņām laikā, kā arī frekvences jomā.

Kļūdu sekas ir daudz mazāk, modelēšanai. Ja jūs nedomāju, ka viņiem, un doties uz ražošanu.

... Ja jūs nedomāju, ka viņiem, un doties uz ražošanu
Diezgan.. Ciktāl iespējams, jūs pārbaudīt ar simulāciju. Kad esat apmierināts ar to jums vajadzētu veidot tā fiziski. Un tad jautri var sākties. Es pavadīju daudzas stundas mūsu attīstības laboratorijā eksperimentē ar fiziskajam izkārtojumam un ja stadijā. Fine kad modelētām, bet simulators nevarēja veikt nomaldījies kapacitātes un induktivitāte vērā.

...................... Fine kad modelētām, bet simulators nevarēja veikt nomaldījies kapacitātes un induktivitāte vērā.
es nedomāju, ka jums vajadzētu vainot simulators. Protams, viņš / tas ir iespējams ņemt parasitics vērā. Bet simulators nevar darīt neko citu, kā vien sekot izejvielas - radīja cilvēks.

... tā ir spējīga ņemt parasitics vērā ...
es piekrītu šim punktam. Galvenais uzdevums simulatoros ir pārbaudes ķēde uzvedību, sākot no shematisks dizains. Tomēr parazitāras elementi ir iegūti no layoyt dizainu. Tātad, lai iegūtu šo informations misija ir līdz kādu citu programmu, pirms simulācijas sevi. + + +

Simulators ir tikai to, kas vajadzīgs, lai iegūtu iesācējiem fascinated ar elektroniku. Simulators var uzlabot mūsu zināšanas un prieku, ko rāda mums to, kas notiek iekšpusē vadi. Vismaz mans var. Es izstrādājusi savu elektroniku simulators. Joprojām ir attīstības. Tas nav tik komplicētu, cik plaši izmanto ones. Tomēr raktuves ir ieguvuši spēju noturēt savu uzmanību. Piemēram, es esmu ieguvusi lielāku atzinību par oscilatori, ciktāl tie ir showpieces kāds ir izdomas. Mine ir atšķirībā no parasta simulatoru, ka jums nav pamanīties visai daudz teksta tikai, lai redzētu vienkāršu grafiku. Mana simulators portrays pašreizējā plūsmu vadi. Kondensatori maksas un izkraušanas. Dinamika spole EML un plūsmas jomās. Visi vairāki kadri sekundē. Man vairākus video par Youtube. Meklēt username 'patientbrad ".

Dažas profesionālās ASIC un PCB instrumenti spēj iegūt parazītisku elementu maketēšana un veic sava veida simulācijas. Tomēr, es nekad izmeklēšana, ja ir iespējams radīt produkciju no ka dažas spice līdzīgu modeli formātā. + + +

Augstākās klases projektēšanas rīku ražot rezerves iegūtās netlist kurus pēc tam varat atkārtoti simulēt kā sākotnējā shēma un redzēt atšķirību. Keith

lielākā daļa simulators ir kļūda paziņojumu. tas palīdzēs mums. Simulator tiešām samazināt izmaksas.

Tā, ka jūs varat izvairīties pērkot sastāvdaļas. Pēc tam, kad simulācija ir veiksmīgs jūs varat iegādāties detaļas un pēc tam veiciet vienu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back