kāpēc mēs izmantojam PRBS modeli?

V

vcsel_driver

Guest
kāda ir no PRBS modeļu izmantošanu? kāds var paskaidrot man, kas ir prbs modelis? kāpēc to lieto, pārbaudot, vai raidītāji funkcionalitāti? kāds got jebkuru piezīmes par šo?

arī no savas iepriekšējās ziņas, jūs minējāt jūs testēšana optisko raidītājs (TX). PRBS modelis ir secība izlases bitiem 1 un 0. Tas tiek izmantots kā testa modeli, jo tas var tikt izmantots kā sliktākā gadījuma pārbaudes parauga. Izmantojot secīgu bitu 1 un 0 nebūs sliktākais pārbaudes attēls. Tas vienmēr ir labāk, lai pārbaudītu TX ar sliktāko signālu, lai pārbaudītu, vai mēs varam paņemt sliktākais signālu pie uztvērēja (RX). Tx, ka var pārsūtīt trokšņainu signālu precīzi RX Noteikti var nodot labu signālu bez problēmām. Tādēļ, mēs izmantojam PRBS kā testa modelī. Lai pārbaudītu savu optisko TX, jums nepieciešams ievadīt citu PRBS (ex: PRBS 2 ^ uz 1.25Gbps optiskā signāla varbūt 23-1 pie 850nm viļņa) savam novērtēšanas kuģa. Šā PRBS tiek radīts ar Pulse Pattern Generator. Jums ir nepieciešams, lai savienotu jūsu PPG ar VCSEL avotu un pielāgot ekstinkcijas koeficientu un vidējo optika uz vēlamo vērtību. Gaismas avots būs savienots ar absolūtu die (caur novērtēšanas valde) ar Tosa vai lāzera diode. Jūs varat novērot acu diagramma optiskā signāla raidītāja paraugu ņemšanas Osciloscope. Tad jūs varat valdiate TX dizainu vai acs seko simulāciju, izmantojot kadence Spectre vai citus instrumentus.

u ir bombarded mani ar daudz info. paldies. bet nopietni i dont saprast pusi wat jūs mēģināt teikt. Jūs varat nodot man piemēru par testa plāna optiskā raidītājs?

labi .. Es esmu devis jums iepriekšējā amatā par stuff lasījusi. ir nepieciešams laiks, lai uzzinātu. esiet pacietīgi n konsekventa. i aprunāt iet jums nekādas izvērtēšanas plānu izraisīt tās pret uzņēmuma statūtos. mēģiniet ņemot apskatīt Maxim tīmekļa vietnē, agilents mājas lapā un textronic mājas lapā. u var iegūt kādu info tur

PRBS-pseudorandom bitu secība ir tikai "ļoti izlases" secība ar pilnīgi bez korelācijas ar blakus bitiem ... To var uzskatīt par līdzvērtīgiem "troksnis", jo autokorelācijas ir Kronekers delta funkcija ... Ja man ir n-bitu LFSR, ar sākotnējo stāvokli kā viens no 2 ^ n - 1 ir noteikts, izņemot "visas nulles pieēdināt", es varu maksimāli ģenerēs PRBS grozot krānus par LFSR ... Šā PRBS secība atkārtojas pēc visām valstīm ir pabeigta, tāpēc tas ir "pseido-izlases" ... Tas ir būtisks aiz paaudzes SI kodu un zelta kodi, izmantojiet din CDMA un GPS sistēmas ...

Kā jūs pārbaudīt, ka PRBS dati tika saņemti pareizi? ti, kāds ir algoritms izmanto parakstu analizatoru?

[Quote = sparso] Kā jūs pārbaudīt, ka PRBS dati tika saņemti pareizi? ti, kāds ir algoritms izmanto parakstu analizatora [/quote] Es domāju, kad mēs pārbaudām E1 ar PRBS, mums ir nepieciešams LOOPBACK ierīci nosūtīt signālu atpakaļ. Salīdzinot, mēs varam novērtēt kļūdas bit.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back