Kāpēc mēs izmantojam Ground mūsu ķēdēm

M

moonnightingale

Guest
Hi i am pievienojot shēmu, kas tika veikts ar Chris es analizēju circuit vienu dienu, un tagad man ir dažas vaicājumiem 1. Šajā ķēdē es neesmu izmantojis zemi bet mana prasība tiek fullfilled ka es esmu kļūst DC voltus no 0 līdz 8 Volt. Tad kāpēc cilvēki izmanto zemi 2. Kā es varu redzēt sekas Capacitor in Proteus, lai es varētu saprast, ka kondensators noņem ripples

elektrotehnikā, zemes vai zemē var būt atsauces punkts elektriskajā ķēdē, no kuras citi spriegumi ir izmērīts vai kopēja atgriešanās ceļš elektriskā strāva, vai tiešas fiziskas savienojumu ar zemi.
[url = http://en.wikipedia.org/wiki/Ground_ (elektrība)] Zemes (elektrība) - Wikipedia, brīvās enciklopēdijas [/url] [quote = moonnightingal] 1. Šajā ķēdē es neesmu izmantojis zemi bet mana prasība tiek fullfilled ka es esmu kļūst DC voltus no 0 līdz 8 Volt. Tad kāpēc cilvēki izmanto zemi [/quote] pievienotajā shematisks visas jūsu voltometers izmanto to pašu atskaites punkts. Cilvēki parasti nosauc to par pamatu ķēdes un uzskatīta par nulles sprieguma. Nejauciet terminu "zemes" (atsauces punkts) ar terminu "zemes" (Zemes vadošs virsmas potenciāls). Arī to apskatīt šo pavedienu: Hope this helps.

Kā jūs zināt, spriegums starp diviem termināļiem ķēdes sastāv no mērīšanas iespējamo atšķirību starp tiem tā pamats ir pieņemts kā atskaites punkts attiecībā uz kurām attiecas iespējamā citu termināļu mēra

Atsaucoties uz oriģinālo Proteus shēma, šķiet, ka sava veida slēptā zemējums vai noklusējuma mezgla vadītspēju. Pretējā gadījumā abas Oscilloscope pēdas parādīs nulles. Neatkarīgi no šīs measurent problēmu, tur nav nead lai būtu zemējums šajā ķēdē. Personīgi, man nepatīk uzminēt par simulācijas shēmu ar nezināmiem parametriem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back