Kāpēc laika ziņojums atšķirība starp Astro un DC

B

blueant

Guest
Vienā gadījumā, es atklāju uz laiku ceļu komponentu (tas pats zvaigznes, to pašu gala punktu) starpība starp Astro's laikiestati ziņojumu un DC laikiestati ziņojumu.Kāds var man pateikt, kāpēc?
Pateicība

W dniach 8-11 pażdziernika 2012 odbyły się w Poznaniu jedne z największych i najbardziej interesujących targów w Europie Środkowo-Wschodniej - Taropak. Oprócz gotowych opakowań, maszyn do ich wytwarzania i automatów pakujących, można było zobaczyć systemy transportowe oraz komponenty do ich budowy. Jednak...

Read more...

Tā kā šie divi instrumenti, izmanto dažādus algoritmus calculat ceļu kavēšanās, un vissvarīgākais ir tas ceļš nekavējoties ziņots dc ir slodze pamatā, un ceļš kavēšanās astro ir RC pamatā.

Kaut Astro un DC ir dažādi algoritmi, bet tiem vajadzētu saņemt tādu pašu rezultātu, jo tie visi vēlamies, lai aprēķinātu ceļu kavēšanās!

DC aplēst tikai laika ceļš informāciju! Astro skaits šoreiz ceļš patiesībā komponenta shēma! Tāpēc šis ir dažādas!astro ir precīzi un labi!

clivechen wrote:

Kaut Astro un DC ir dažādi algoritmi, bet tiem vajadzētu saņemt tādu pašu rezultātu, jo tie visi vēlamies, lai aprēķinātu ceļu kavēšanās!

Ir, protams, atšķiras, ceļš aizkavēšanās dc tikai satur šūnas kavēšanās, un ceļš aizkavēšanās astro satur gan šūnu kavēšanās un neto kavēšanos [/ quote]

Astro var ignorēt neto kavēšanās.

DC nav laika motors ir sintēze motors, jūs varat salīdzināt Prime laiku un Astro ziņojumus, tie ir gandrīz līdzvērtīgi

jo vads slodzes modelim ir atšķirīga astro and DC.
blueant wrote:

Vienā gadījumā, es atklāju uz laiku ceļu komponentu (tas pats zvaigznes, to pašu gala punktu) starpība starp Astro's laikiestati ziņojumu un DC laikiestati ziņojumu.
Kāds var man pateikt, kāpēc?

Pateicība

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back