Kāpēc, kas 8051 pārtrauc palēnināt kodu?

N

nvd

Guest
Es pārtrauc manā kodu un kodu, šķiet, darbojas mazliet lēnāk mikrokontrolleru. Es Keil kompilators šim nolūkam. Es lasot skenēšanas kodus standarta IBM tastatūra. Ar sērijas pārtraukt ES = 1, kods palaist lēnāk. Nav pārtraukt izvirzīts ja ir kādas sērijas dati. Dati nav nosūtīti, bet vēl izpildījums ir lēnāks. Vai mikrokontrolleru apvienošana, pārtrauc vai kas? Sveicieni.

mikrokontrolleri dont aptauju par pārtrauc, jo izpēte samazina to efektivitāti no CPU .. ur izpēte tikai, lai redzētu, vai taustiņš ir ticis nospiests r nav .....

Nezinot savu kodu tas ir grūti spriest, ko var izraisīt bremzējot .. Post to šeit un kāds var sniegt jums roku atrisināt šo problēmu .. Sveicieni, IanP

Es lasu skenēšanas kodi standarta IBM tastatūra . Ar sērijas pārtraukt ES = 1, kods palaist lēnāk.
IBM tastatūra signāls ir līdzīgs ar UART signālu, bet tā nav! Galvenais valde nepieciešams ārējo pulksteni, lai pārraidītu skenēšanas kodu, bet UART darbojas bez atsevišķa pulksteni! Neizmantojiet UART, lai attēlotu šo signālu. Vai jūs kādreiz saņemt skenēšanas kodu pat procesors darbojas lēnāk?

Es domāju pārtraukt reakcijas laiks ir saistīts ar MCU pulksteni un datus nosūta biežumu keyboard.I Interfeisa 8051 ar klaviatūru projektā pirms. Reakcijas laiks ir ok.

Pārrāvumu rutines nedrīkst būt ar lielu kodu. Pārtraukumi ir mainīt tikai globālos mainīgos un izmantot šos globālos mainīgos galvenā funkcija ir darīt to, ko jūs vēlaties. Es nezinu, vai tas būs noderīgs šajā lietā, bet ir laba ideja, lai programma

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back