Kāpēc izsekot pareizajā leņķī?

Z

ZTZ

Guest
Hello,
Man demo valdes TI's TPA0212.
Es uzskatu, izsekot tiesības leņķis, man nav iemesla.
Palīdzība.
Sveicieni,
Furjē

Nav iemesla neizmantot taisnā leņķī.Tas ir audio kuģa, un taisnā leņķī pēdas nav absolūti nekādas ietekmes uz signāla kvalitāti.

Ja jums ir mācīts, ka pareizā leņķī pēdas vienmēr ir slikti - jums ir mācīts nepareizi.Faktiski, ja vajadzīgs, tiesības leņķis pēdas var izmantot kontrolētas pretestība RF plates ar NO izmērāmu ietekmi uz signāla kvalitāti vai EMI.Ir bijuši vairāki eksperimenti un analītisko dokumentu rakstīti pēdējos gados, ka jāatspēko mīts, ka taisnā leņķī izraisīt pretestība nesakritību, radiācija utt, uz ātrgaitas dēļiem.

Pēdas mīts tiesību leņķis PCB ir viens no tiem "Noteikumi par Thumb", kas tur kļūst pagājis gar bez jautājums vai pierādījums.Matemātiski, ir nelielas izmaiņas izsekot kapacitātes pie stūra - reālajā pasaulē PCB mērījumiem, kapacitātes efekts un vanishingly mazo fringing (gaistošs) lauki ir kārtām mazāka nekā citus efektus, piemēram, izmaiņas izkliedes konstantei, nevienmērīga vara gravēt, izsekot virsmas raupjuma un pretestība izmaiņas sastāvdaļu rezultātā.

Ths.
Mani interesē "vairākos eksperimentos un analītisko dokumentu rakstīti pēdējos gados, ka jāatspēko mīts, ka taisnā leņķī izraisīt pretestība nesakritību, radiācija utt, uz ātrgaitas dēļiem."
Bet idon't meklēšana papers.Who var sniegt šos literatūru?
Ths
Sveicieni.
Furjē

Quote:

Mani interesē "vairākos eksperimentos un analītisko dokumentu rakstīti pēdējos gados, ka jāatspēko mīts, ka taisnā leņķī izraisīt pretestība nesakritību, radiācija utt, uz ātrgaitas dēļiem."

Bet idon't meklēšana papers.Who var sniegt šos literatūru?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back