kāpēc, izmantojot Buffer pēc ADC

I

itmr

Guest
HI ALL i am fpga projektēšanas inženieris un i ir maz jautājums Jums - kāpēc, izmantojot op amp kā buferis pēc ADC galvenais iemesls, i guess, ir palielināt peļņu - bet daži viena toldme, ka tā nāk par labu datu iegūšanas un man nebija saprotams, kāpēc? tomēr kāds var palīdzēt man to saprast? thank u visu

Vai jūs domājāt bufera pastiprinātājs priekšā ADC? Kas ADC palātas paraugu ņemšanas ātrumu? Vai jūs zināt ieteiktie avots pretestība, lai sasniegtu pilnu ADC sniegumu?

FVM - es zinu, ka bufera pastiprinātājs priekšā ADC domāt, lai palielinātu peļņu ieejas signāla - kas nāk no sensora 4 piemērs. Mans jautājums attiecas nevis uz konkrētu ADC vai īpašu ņemšanas biežums - Es domāju es tikai vēlos zināt, kāda vajadzīga izlaides buferšķīdumā ADC 4, ja ADC savienots ar FPGA - Es domāju, ka ir 2 iemesli - pirmais ir izlīdzināšanu sprieguma līmeni (ADC gabals paraugus ar 3.3v un FPGA domāt, lai iegūtu 1,8 v ...) secound ir izvairīties no jebkādu neveiksmi FPGA kad ADC faild vai dažas lieta. Vai jums ir vairāk iemeslu šo produkciju buferi?

[PIEVIENOJIET = CONFIG] 59.315 [/PIEVIENOJIET] šī ir shēma

Tas ir zemas caurlaides filtru pirms ADC. Ka tie ir sagatavoti pēc ADC nenozīmē, ka tā ir pēc ADC. Sekojiet signālu plūsmu.

JayantD jums taisnība, bet ir buferis pēc ADC nosauktā NL27WZ17DF - Paskaties uz šo ... tas saistīts ar sērijas datiem, kas nāk no ADC

itmr, NL27WZ17DF ir divējāda nav apgriežot Schmitt izraisa bufera, nevis op amp. Ja Vcc (pin 5) Šīs daļas (nav parādīts jūsu shematisks) ir 1.8V, tas tiek izmantots kā līmenis tulkotājs 3.3V uz 1.8V. Tā ir pārspriegums iecietīgs ieejas. Tātad, pat ja tas ir aprīkots ar 1.8V, tā panes 3.3V signālu izeju ADC. Skatīt datu lapu pie [url = http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/104595/ONSEMI/NL27WZ17DFT2.html] NL27WZ17DFT2 pdf, NL27WZ17DFT2 aprakstu, NL27WZ17DFT2 datu lapu, NL27WZ17DFT2 skats::: ALLDATASHEET :::[/url] Hope this helps, JayantD

Līmeņa pārveidošanu ciparu signālus var būt nepieciešama dažos gadījumos, bet jums ir jautā par op amp buferšķīdumā.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back