kāpēc FDG901D (p MOSFET vadītājs), nevar vadīt FDN360P MOSFET

E

EDA_hg81

Guest
Es cenšos izmantot Sparan 3 kontrolēt FDG901D (loģika ievade ir 3.3V CMOS) braukšanas FDN360P. Kāpēc tas nav darbs? kas tas ir iespējamie iemesli? Paldies

Vai jūs varat parādīt savu shematisks un apraksta signāli nav darba?

Visa ideja ir, lai realizētu ietekme un jauda off kārtas. Izmantot FDN360P kā slēdzis, savienojot aizplūšanu un avots FDN360P pārcelt 12V DC no avota līdz aizplūšanu no FDN360P lai dotu citu elektroenerģijas mikroshēmā. Kad es nospiediet pogu, FPGA gatavojas noteikt augstu (3.3V LVTTL) uz loģiku pin FDG901D tad FDG901D gatavojas ieslēgt FDN360P kontrolējot vārtiem FDN360P. Man ir savienots VDD par FDG901D 12 V un tur nokāva pin svārstīgs. Problēma ir tad, kad visa sistēma ir ieslēgta, par FDN360p aizplūšana jau 12V vēl pirms es nospiediet pogu. Kas ir iespējamie iemesli? Paldies jau iepriekš. Šādu URL shematisks: http://images.elektroda.net/70_1183047159.jpg

Ja MOSFET ir "PAR", kā jūs sakāt tas ir tad no ierīces vārti ir pietiekami spriegumu klāt, lai to ieslēgtu. Vai jūs paskatījās kārtas par īpašībām MOSFET jūs izmantojat, lai redzētu, vai tie ir saderīgi ar izejas vadītāja jo jums tas ir konfigurēta. Jums var būt nepieciešams, lai kontrolētu dv / vadītāja vietā DT ļaujot to peldēt. E

Es esmu patiešām jauns, lai analog lietām. Es tikai pārbauda Gate Threshold Voltage. Jūs dariet zināt ko citi Elektriskās raksturojums man vajadzētu pārbaudīt? Paldies.

Sveiki, par FDG901D max spriegums ir tikai 10V. Jūsu shematisks jūs izmantojat 12V. Varbūt tas ir kļūda savu zīmējumu vai mikroshēma ir allready pagājis. Vai ir kāds iemesls, kāpēc jūs neesat izmantojot parasto tranzistoru un daži rezistori? Ja tas ir jautājums par kosmosa jums varētu būt apskatīt rezistors aprīkots tranzistori piemēram PDTC115ET. Arī, FET, ja jūs vēlaties izmantot citu veidu, uzmanies. Daži nesen Fairch. FET ir maks. GS spriegumu 7V. Pārsniedz šo spriegumu var distroy savu FET. Sveicieni

Kā izgudrotājs (y) ierosināja, 12V piedāvājums var būt bojātas FDG901D pārsniedzot savu absolūto maksimālo VDD reitingu 10V. Skatīt datu lapas 1 lpp. Pieņemot mikroshēma izdzīvoja, tad varbūt jums ir mērīšanas 12V pie izejas vienkārši tāpēc produkcija nav slodzi, un tranzistors ir neliels daudzums noplūdes kad "off". Mēģiniet pievienot slodzi, piemēram, 1K omi rezistors no aizplūšanu uz zemes. Ja tas nepalīdz, tad ko spriegumu jūs pasākums pie tranzistors vārtiem kad FPGA signāls ieslēdzas un izslēdzas?

Var būt jums ir taisnība. Es esmu ievērojis šo, jo strāvas adapteris es izmantoju tikai var dot man 12 V, un es gribu, lai izredzes. paldies jūsu visu ieteikumus. Man ir mainīt to uz 10 V, lai mēģinātu vēlreiz. Ir labs weekend. [Size = 2] [color = # 999.999] pēc 1 stundas 7 minūtes: [/color] [/size] Man ir testēts šis circuit izmantojot 10V ievadi. Es arī uzzināju, ka Min Logic augstu ieejas spriegums FDG901D ir 75% no VDD, tas nozīmē loģika ievade ir vismaz 7.5V. Man ir izmantoti divi enerģijas piegādēm, lai uzstādītu divas vajadzīgās spriegumu. Sekojošos ir rezultāti. Ja loģika ieejas jauda ir izslēgta: aizplūšana produkciju FDN360P ir 10V vārti spriegums ir 10V Ja loģika ieejas jauda ir par (nepieciešamība 8 ms stabils): aizplūšana produkciju FDN360P ir 0V vārtu spriegums ir 0V Es neatradām nevienu prasību loģiskās ieejas audzina laiku. Izskatās FDN360P strādā, bet nav pareizi. Bet nekādā veidā 7,5 V ieejas loģika nav piemērots FPGA, jūs varat man palīdzēt atrast P kanālu MOSFET vadītājs un kas var pieņemt 3.3V loģiku un var paciest 12V ieejas jauda? Paldies.

Sveiki, tāpat kā es ievietojis iepriekš. Veikt apskatīt rezistoru aprīkoti tranzistoru. Jūsu ķēdes, PDTC115ET būs labi. Zemāk ir shematisks. R23 ir 220K. Ievērojiet, ka iekšpusē RET (PDTC114ET) šajā ķēdē rezistori nav 100K + 100K piemēram PDTC115ET. Un tiešām maks. piegāde reitings FDG901 ir 10V. Bet pie 10V jūs nekad nesasniegs loģika augsta ar 3.3V disku. Tas ir paredzēts strādāt starp 2,7 6V.

paldies jums tik daudz par jums palīdzēt. Es esmu gatavojas izmēģināt nākamajā nedēļā. ir jauka nedēļas nogale.

Hei izgudrotājs (y), tieši tagad ķēde strādā. Thank you so much.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back