Kāpēc Darlington ir nepieciešams

A

angy

Guest
Es centos saprast ķēdes pdf pievienot, kāpēc Darlington tranzistors (2N6284) nepieciešams, lai vadītu vairākas loģiskas IC [url = http://images.elektroda.net/26_1301047526.jpg]
26_1301047526_thumb.jpg
[/url]

Šis aprīkojums nav pateikt mums kaut ko par kravas nosaukumu "vairākas loģiskas IC", bet es pieņemu, ka tas ir apzināti nenoteikts, ja tas ir vispārējas nozīmes akumulatoru rezerves barošana. Par Darlington lietošanas vienkārši piedāvā vairāk pieejamas strāvu "vairākas loģiskas IC" nekā viena tranzistora būtu, no jebkādas atsauces strāvu caur zenner. ti efektīvāka.

Zener diode spēs nodrošināt pamatu strāva līdz zināmai robežai (lai varētu pareizi darboties un saglabāt noteikto spriegumu), izmantojot Darlington tranzistors pašreizējā iegūt divu tranzistoru tiek reizināts tik bāzi pašreizējo (no Zener ) būs daļa par to, tas būtu tikai viens tranzistors, šādā veidā jūs varat iegūt augstāko izejas strāva (ar to pašu bāzes strāva) un precīzāku Zener sprieguma jo Zener pašreizējo nebūs daudz variāciju, kad izejas strāvas izmaiņas. Alex

BTW, es necenstos vadīt "vairākas loģiskas komponenta" ar norādīto 10V! Lielākais, loģika būtu notecina 5V. Ar augstāko peļņu Darlington, jums būs lielāka virkni izejas strāvu, ka sprieguma būs "regulēts" vairāk.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back