Kāpēc C programmas. Exe nevar iegūt produkciju

H

hednast

Guest
Hello. Man ir problēma. Kad es apkopo turbo C kompilatoru es varu rezultātā, ko vēlos. Bet pēc tam es apkopot, ka projekta failu exe un tad palaist, ka exe, man nav iegūt rezultātus, ko es gribu vairs. Kāpēc ir atšķirība starp projekta failu un apkopo exe starpību. Lūdzu asists. Paldies.

Tas nav daudz informācijas, lai dotos tālāk. Es domāju, ka jūsu projekta fails ir konfigurācijas uzstādījumus, kas atšķiras no Turbo C noklusējuma projekta uzstādījumus.

Hi C ir divas izejas: stdout un stderr par spēkā neesošu fprintf (stdout, "...", ...); spēkā neesošu fprintf (stderr, "...", ...); lielākajā daļā sistēmās stdout acīmredzami stderr, bet daži prohramming stili šiem vilkt var atšķirties. Jūs varat pārbaudīt to Linux (unix sistēmas) ar kaut kas līdzīgs 2> & 1, ... Jūs varat pārbaudīt to logus ar kaut ko līdzīgu myprog.exe [myparameter ....]> results.txt lūdzu, pārtaisīt šo pārbaudi un pieeju, un dariet mums zināt statusu. TNX

Hai ..... sorry es esmu nedaudz sajaukt ar sniegtajām atbildēm ......... pirmkods ir zemāk ......... # Ietvert # ietvert int main () {int i; neparakstīta CHAR tālu * scrn = (neparakstīta CHAR tālu *) 0xb0008000; FILE * fp = fopen ("c: \\ \\ text.txt", "w"); (i = 0; i

Turbo C nevar apiet HAL (aparatūra Abstrection Layer), ko izmanto datoru. jums nāksies izmantot Windows 2000 compitible kompilatoru un izmantot MFC. neviens no instrukciju var izmantot NT vidē. ieķīlāt

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back