Kāpēc 4-20 mA brīža Conversion

V

Vijay s

Guest
Man nāca pāri daži RPM, temperatūras un plūsmas mērītāju ..kura rezultāti vērtība 4 t0 20 mA strāvas diapazonu ...Vai ir kāds standarts nosūtīt produkciju šajā diapazonā, un kādēļ tas pārraida kā pašreizējā vietā sprieguma vai frekvences

Var tikai sarakstā priekšrocības 4-20mA pašreizējo cilpa, tā let's aizmirst uz brīdi par to mazo trūkumus un nosaukums dažas no tām (priekšrocības, kas ir):

-Datus var pārraidīt pa ievērojamās distances ..

-Signāla spriegums jebkurā slodze (Isignal * Rload), kas ir neatkarīga no sprieguma svārstībām un līnijas pretestību ..

-Random izraisīta cilpa trokšņa sprieguma jebkurā slodzi samazina ar koeficientu: (Rload) / (Sum visi Rloads Rline Rsignal) ..

-Barošanas spriegums atšķirības tiek samazinātas pie jebkuras noslogošanas ar to pašu koeficientu, kā norādīts iepriekš ..

-Vairāki slodzes var tikt sērija savienots ar raidītājs cilpas, kas nodrošina ievērojamu indikācijas un kontroles iespējas, ..Pašreizējās cilpas (t.sk. 4-20mA) ir labi dokumentēta tīmeklī ..
Izpildiet šīs saites, un jūs atradīsiet atbildes uz visiem jūsu jautājumiem:

http://www.murata-ps.com/data/meters/dms-an20.pdf

http://www.bapihvac.com/CatalogPDFs/I_App_Notes/Understanding_Current_Loops.pdf

...
Rgds,
IanP

Tie ir standartizēts saskaņā ar IEC 381-1 (pašreizējais) un IEC 381-2 (spriegums).

' Because if we use Voltage, it will corupted by parasitic resistance in wire that we use; specially if the transmission distance is long

"Kāpēc ir nosūtīta kā pašreizējā vietā sprieguma"
Jo, ja mēs izmantojam spriegumu, tas corupted ar parazītu rezistences stiepli, ko mēs izmantojam, īpaši, ja pārvades attālums ir garš
Bet, ja mēs izmantot esošās, mums ir jāsaprot, ka pašreizējais pārvades ierobežo spriegumu suply no op-amp, ka kļūst pašreizējais avots, tāpēc tas joprojām restriched lielos distances
Galīgais kopsavilkums: labākais (man), ja mēs izmantojam fiber optic

20/04 ma diapazons ir "standarta", ko pieņēmusi tradīcijas, kā arī 50,1 ANSI, un lielākā daļa procesu instrumentiem un vadības lietot.

Tai ir vairākas priekšrocības:

4 ma "no apakšas uz laiduma" signālu dod uztvērējam noteikt šķelto vadu vai nav instrumentu.

Tā kā cilpa pašreizējo nekad samazinās līdz nullei, ko instruments var būt cilpa powered, ļaujot divvadu ierīcēm.

20 ma ir pietiekami zems, lai tad, iekšēji droši, padarot to vieglāk piemērot bīstamās vietās.

Pastāvīga ilgtermiņa iezīme pašreizējo cilpas atceļ no sprieguma kritums kļūdas dēļ ilgi vadu iet (protams, tas arī tad, ja izvēlējāties dažādus pašreizējās vērtības nulles un kalibrēšanas).

20/04 ma signāls samazinājās pāri 250 vai 500 omi rezistors rada ļoti ērts 1-5V un 2-10V, attiecīgi, arī diezgan standarta diapazonu šajā nozarē.

Folks paldies par jūsu atbildi ..

mēs varam izmantot rezistori, lai pārveidotu pašreizējo uz sprieguma, vai mums ir jāiet uz IC's ....

Jautājums ir tikko atbildēts iepriekšējā amatā ...
Parasti, jūs varat atsaukties uz omi likumu.

@ FVM
ko es domāts, rezistoru būs daži tolerance.tik nelielas izmaiņas rezistors rada lielas izmaiņas savā piliens volatge ..šādā gadījumā kāda veida rezistors mēs varam iet ..
vai
Vai ir kāds IC, kas rada perfektu rezultātu

Quote:

nelielas izmaiņas rezistors rada lielas izmaiņas savā piliens volatge

Thanks FVM ..

Es neesmu nozīmē, ka tā ir ļoti būtiska, Es meklēju precīziem mērījumiem ....

ko es gribēju ar lielām pārmaiņām kritums spriegums ir

ja R = 250, ja I = 4mA
V = 1V

ja pretestība nav ideāls, un, ja tas ir R = 255
tad V = 1.020V ...

Tas ir proporcionāls ...bet es būšu mērījumus nozīmē rezistoru ir 250E ....un beigu galā ar Nepareizās rezultātu

tik un tā es būšu, izmantojot rezistors ar labu toleranci

Paldies par ur atbildi ...

Vijay s wrote:

Thanks FVM ..

... Ja pretestība nav ideāls, un, ja tas ir R = 255, tad V = 1.020V ...

..
bet es būšu mērīšanas savā ziņā rezistoru ir 250E ....
un beigu galā ar Nepareizās rezultātā ...
... Tik un tā es būšu, izmantojot rezistors ar labu toleranci ...

Tas ir atkarīgs, cik precīzi jums nepieciešams.Jūs varat zaudēt 20% no ADC diapazona, un atbilst prasībām.Parasti jums ir arī noņemt 0-4mA no produkcijas.Labākais IC es zinu, ir RCV420 no TI (bijušais vainags Brown).

HI Es atkal šeit ...

i got specprojekts, kur temperatūras sensoru modulis Iznākums Pašreizējā 4-20mA ..bet Nr ziņas par tās temperatūras diapazons ...Es gribu, lai pārvērstu šo strāvu līdz Temperatūra ...Jebkādus komentārus par šo

ja nav ziņas apm temp robežās, tad kā jūs varat assome 4mA nozīmē ko?pretējā gadījumā jūs varētu viegli izmantot ADC

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back