kāpēc šis kods nav rāda vērtību, par LCD ~

K

kitty_cute

Guest
kāds var man palīdzēt atrast kļūdu un to labot?
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

hi kiity_cute, lūdzu, īsi jūsu jautājumu, mēģiniet nerunājot par to, sērijas kontrolieris, AVR, 8051 vai pic utt un kodēšanas valoda.

uz
kJ

Hi,

Ir bijusi iespēja iepazīties ar kodu, jums norīkoto (Jūsu tiešie ziņojumi bija devusies uz mēstuļu mapi)

Papildu failus ir iekļauti vajadzētu palaist šo kodu pilnībā, viss projekts tiek veidots izmantojot MPLab Linker / Relocatable kodu un visi šie faili ir nepieciešami, lai apkopotu šo programmu.

Man ir izdarījusi, bet tas nav tikai uz vienu kļūdu - bet es nedomāju izmantot relolcatable kodu nezinu, kā ātri atrisināt problēmu.Protams citi var palīdzēt šeit ..

Kods:

MPLINK 4,35, Linker

Autortiesības (c) 1998-2010 Microchip Technology Inc

Kļūda - nevar atrast definīciju simbols "DisplayDigit1" failu ". / Fyp.o".

Kļūdas: 1

Palīdzība
meklē palīdzību
paldies
Pēdējo reizi laboja kitty_cute gada 19 maijs 2010 15:10; rediģēts 1 reizi kopā

wp100 rakstīja:

Hi,Ir bijusi iespēja iepazīties ar kodu, jums norīkoto (Jūsu tiešie ziņojumi bija devusies uz mēstuļu mapi)Papildu failus ir iekļauti vajadzētu palaist šo kodu pilnībā, viss projekts tiek veidots izmantojot MPLab Linker / Relocatable kodu un visi šie faili ir nepieciešami, lai apkopotu šo programmu.Man ir izdarījusi, bet tas nav tikai uz vienu kļūdu - bet es nedomāju izmantot relolcatable kodu nezinu, kā ātri atrisināt problēmu.Protams citi var palīdzēt šeit ..Kods:

MPLINK 4,35, Linker

Autortiesības (c) 1998-2010 Microchip Technology Inc

Kļūda - nevar atrast definīciju simbols "DisplayDigit1" failu ". / Fyp.o".

Kļūdas: 1

lūdzu, palīdziet palīdzēt ..kāda ir problēma šo kodu.Kāpēc nerāda LCD vērtība

Mēģiniet mainīt projektu ceļu uz daudz vienkāršs.(Ti, kopēt sava projekta direktorijā c: \ vai D: \. Tātad ceļu nosaukumi failiem samazinās. Un tas ļaus kompilators, lai iegūtu visus failus apkopošanai. Dažkārt kompilatori dont ietver visus failus apkopošanai, ja ceļš uz šo failu, ir garš)

caesarsrilanka rakstīja:

Mēģiniet mainīt projektu ceļu uz daudz vienkāršs.
(Ti, kopēt sava projekta direktorijā c: \ vai D: \. Tātad ceļu nosaukumi failiem samazinās. Un tas ļaus kompilators, lai iegūtu visus failus apkopošanai. Dažkārt kompilatori dont ietver visus failus apkopošanai, ja ceļš uz šo failu, ir garš)

welll sākumā ..tas apkopo ļoti welll ...kas ir tieši problēma?(Jau savienotu un nestrādāja?)

Kurenai_ryu rakstīja:

welll sākumā ..
tas apkopo ļoti welll ...
kas ir tieši problēma?
(Jau savienotu un nestrādāja?)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back