Kādu materiālu (šķidrums / līme) ir labs RF absorbējošo?

H

Hanh Le

Guest
Dear all, Im projektēšana absorbents un atrast to, ko materiāla šķidrā vai līmi, kas ir piemērota līmēšana uz virsmas Microstrip. Vai kāds zina? Paldies, Best,

Kā RF absorbētājiem, parasti jebkādas pretestības pulveri darbus. Man ir izmantoti naudas dzelzs pulveris, sajaukts ar epoksīda līmi, visvairāk jūs varat sajaukt collas Man ir arī izmanto kvēpu pulveris Epoksīda, lai diezgan labi mikroviļņu slāpētāji un izbeigšanas. Emerson-Cuming Uzņēmums piedāvā EM amortizatori, kā arī pulveri un līmes.

Vai jūs varētu pārbaudīt, vai šis ir īstais viens [url = http://www.eccosorb.com/asia/english/product/23/eccosorb-crs] Emerson un Cuming Mikroviļņu Produkti - ECCOSORB DRS [/url] Turklāt es nevarēja atrast pulveri, ir nepieciešams, lai sajauktu dzelzs pulveris un līmi, lai ielīmētu virsmas?

Jā, protams, sajaucot dzelzs vai kvēpu pulveri Epoksīda jums labi absorbējošu līmi. Jūs varat arī ieliet to formu, lai saņemtu absorbējošs virsbūves, vai arī slānis vai filmā. Man ir izmantoti dzelzs pulveris un kvēpu pirms daudziem gadiem, es nevaru ieteikt avota tagad. "Slepens" par visiem amortizatoriem ir tā, ka viņiem ir vadītspēja gandrīz 50 omi, ja piemēro 50 Ohm struktūras, vai, 377 Omi ja piemēro "brīva telpa" vai viļņvadi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back