kāds zina, kā aprēķināt kanāla platums

K

kobesitu

Guest
Man ir problēma, lai aprēķinātu kanālu platums tagad.Es zinu, modulāciju 16QAM, kā arī kopējā joslas platums ir 1200MHz, kas ir no 950MHz uz 2150MHz.simbols likme 45MS / s, parasti tas ir 4 bitu uz vienu simbolu, man nav ne jausmas, kā aprēķināt kanāla platums bāzi par šo informāciju, manu superviser tikai man, viņš sākotnēji guess, bāzi par to, ko viņš zina, ir 22.5MHz (kanāla platums), var kāds man pateikt, rezultātu vai man pastāstīt, kā es varu calcuate, vai dot man kādu noderīgu informāciju.thank you very much to everyone.

Čau
ja jums ir nepieciešams precīzs aprēķins:
Jums jānorāda arī jūsu pulss forma, tas ir nepieciešams.
next jums vajadzētu aprēķināt spektru M-QAM.tas nav vienkārši, lai jūs varētu atrast to digitālo sakaru grāmatās.piemēram, ciparu komunikāciju Proakis 4 nodaļā vai 5.

ja ne precīzus aprēķinus, kā es varu aprēķināt, jo man jāpierāda kaut kas, cik drīz vien iespējams, un izmantot kanālu platumu sarežģītāki aprēķini

22,5 Mhz ir teorētiskā minimuma joslas jādara 45 Msymbol / s nosūtīšana, kas parasti ir unachievble in pracitce.Pieņemot, un joslas platuma prasību 45 MS / s ir vairāk pamatoti.

Kā m_llaa jau norādīja, ja jūs patiešām vēlaties aprēķināt precīzu vērtību, turklāt nav zināms, atļauts joslas platums, modulācijas shēma un simbolu ātrums, pulss forma, ko izmanto pārraidei _needs_ ir zināms.

- BPievienots pēc 2 stundām 53 minūtēm:CORRECTION:

kas parasti ir unachievble in pracitce.Pieņemot, un joslas platuma prasību 45 MS / s ir vairāk pamatoti.

BŪTU

kas parasti ir unachievble in pracitce.Pieņemot, un joslas platuma prasību par 45 MHz ir vairāk pamatoti.

-b

ja izmantot izvirzīto kosinuss impulsa veidošana, tad kā es varu to izdarīt, jo man nav laika, lai izlasītu digitālo sakaru grāmatu tagad, tāpēc ar modulāciju 16QAM, kā arī kopējā joslas platums ir 1200MHz, kas ir no 950MHz uz 2150MHz.simbols likme 45MS / s, parasti tas ir 4 bitu uz vienu simbolu, kā aprēķināt precīzu kanāla platums?var kāds man pateikt?Pievienots pēc 2 minūtēm:Atvainojiet, man vajadzētu izmantot joslas platums = Rb / 2 beta?

vienkārši kanāla bw ir simbols likme / 2, pēc tam veicot signālu uz nesošā frekvence, tad kopējais BW būs R, tāpēc kanāla platums ir 45 MHz.
pievienoto krāsu fails var jums palīdzēt.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams autorizēties, lai skatītu šo pielikumu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back