Es nezinu, ko tu domā ar "kā tematu", bet es varu tikai dot jums dažus padomus no literatūras. Maisītāji ar aktīvo elementu var iedalīt divās, transconductance (slīpās kā aktīvās ierīces, ir pieaugums) un pretestības uzņēmumiem (galvenokārt strādā kā diode mikseri, bet ir labāka linearitāte). Es saprotu, ka jūs vēlaties, lai izveidotu transconductance vienu. Šāds risinājums jūs parasti savienot LO un RF vārtiem tranzistors un ekstrakts IF no drenāžas stāsts īsumā ir šādas: Bias vārtu tuvumā šķipsnu off, ir pietiekami LO tiesības šūpoles vārtu sprieguma tuvu 0V (bet ne vadīt vārtiem tiešā režīmā) Īss cicruit aizplūšanu uz visiem LO harmonikas (F izejas filtrs) īsslēgumu vārtu IF frekvences (parasti šunta nepilnīgs) Ir Ultimate Guide projektēšana maisītāji divas grāmatas, Steve Maas pieejamas elektroniskā veidā internetā no MCU - RF un mikroviļņu Circuit Design pavārgrāmatu un mikroviļņu Mikseri. flyhigh
Viņi joprojām ir mcu.cz / ATM / userfiles / EIRP / RFmicrowave vai ļoti līdzīgi. Jums būs registr pirmās. Ir ļoti smalkas lietas ko tur par brīvu! Flyhigh
Ir sistēmas līmenī lieta, kas jāpatur prātā ar mikseri. Tie ir vairāk traucējumus ražošanā nekā pastiprinātāji un jums vajadzētu bloķēt jūsu sistēmu tā, ka tie ir minimālā signāla līmeni, kas ļauj jūsu sistēma darbotos. Parasti jūs varat ievietot bandpass filtrs tā priekšā, un ir tikai pietiekami, RF pastiprinātāja pieaugumu, lai iestatītu sistēmu trokšņu skaitli. Aktīvie maisītāji daudz sliktāk, nekā pasīvās maisītāji (diode gredzens), un ir jāizvairās, ja iespējams.
Aktīvā maisītāji ir daudz sliktāk IMD sniegumu nekā diode gredzenu maisītāji. Viņi arī bieži vien ir daudz sliktāks apspiešanu barības caur LO un RF signāliem. Par datu punkts, diožu gredzens maisītāji ir 40 dB LO un RF apspiešanu. Augstas veiktspējas sistēmas, tādiem, ko izmanto militāros, vienmēr izmantojiet diode gredzens maisītāji šiem iemesliem. Tas ir sliktas darba izpildes zemo cenu patēriņa precēm, kuras izmanto aktīvās maisītāji.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.