Kāds ir MOSFET vāciņu šķēršļi, dzirnavnieks kompensācija

R

ricklin

Guest
Hi, Es esmu paredzēti buferi spriegumu standarta CMOS process. Buferšķīdumu izmanto 2-pakāpju dzirnavnieks kompensācija opamp seko avots sekotājs (sekotājs barības atpakaļ uz opamp negatīvus), un rezultāts ir sekotājs reprodukcija. Mana problēma ir tā, ka tad, ja izmanto MOSFET kā kompensāciju vāciņu, es varu saglabāt zonas un lielas metāla stiepļu pathes (Ja izmanto MOM vāciņu, metāla līniju esp jaudu un lidlauka tiks bloķēta). Kā reprodukcija arhitektūra, atgriezeniskā saite pati par sevi ir reti traucēts. Tātad, kādi ir par MOSFET kompensācijas atmaksas? Jo īpaši, ka nevar parādīt ar modelēšanu gan maiņstrāvas, gan pārejas. Ar laba vēlējumiem

[Quote = pikseļu] Kā tu conect MOSFET kā kapacitāte [/quote]? PVO vāciņu, vārtiem 2.kārta ievadi (NMOS vārti), avots drenāžas un N-labi shorted savienot 2.kārta produkciju. Atsauksmes vai ieteikumi? Paldies

Trūkumi MOSCAP atšķirībā no metāla uz metālu, ir: 1 Spriegums nelinearitāti 2 Paracitic substrāta kondensators Bet ieguvums ir ZONA nelinearitāti nav liela problēma dzirnavnieks vāciņu. Jums tikai jābūt pārliecinātiem, ka amp ir posms starpība, ja dzirnavnieks vāciņu ir neobjektīvs, lai tā mazākā vērtība, vai arī pārliecināts, ka tas nekad nav pielāgoti maza. Jūs varat pārbaudīt, ja nelinearitāti ir veidots, veidojot RC mazas caurlaidības un redzēt robežfrekvence maiņu, ieviešot dažādas DC darbojas punkti. Un jūs varat ievietot pamatnes vāciņu pie izvada, jo tad tas tikai kravas izejas mazliet.

Hi, drDOC: Es nevaru saprast, ko nozīmē "Paracitic substrāts kondensators" ir, vai varat izskaidrot man?

Citas atmaksas MOSFET ir tas, ka tās kapacitāte šūpoles ar sprieguma - liels laiks, ja esat pilnīgi samazinājušies tehnoloģija, būtiski jebkurā gadījumā. Tāpēc, kamēr jūs, iespējams, var, lai sasniegtu jūsu posmu starpība stabilitātes mērķi, liela signālu AC signālu redzēs traucējumus ieviests. Pastāv iespēja, ka vienā kopējā režīmā spriegums Jums varētu būt stabils, jo kapacitātes ir augsta (uzlabošana režīmā) un otrā galā jums ir nestabila, jo kapacitāte ir pagriezta uz minimālo (izsīkšana). Pieejas ietver back-to-back MOS vāciņu (lai viens vai otrs ir vienmēr vai gandrīz max), izmantojot izsmelšanas režīmā (vienmēr uzlabotas) MOSFETs, vai pievienot uzgali mezgliem, kas vienmēr ir dažas noteikt vēlamo polaritāti uz vārtiem oksīda.

virsējo plāksni Jūsu kondensators ir vārti uz PVO?. Apakšējā platē ir vadošs kanāls izveidota saskaņā ar vārtiem, jo uzkrāšanos. Tomēr ir jāņem vērā pamatnes kapacitātes. PVO struktūra ir n tipa sēž p tipa pamatni. Substrāts ir savienota ar zemi, un kas rada parazitāras krustojumam kapacitātes starp pamata plāksni un zemi. Ja braucat pamata plāksni ar zemu izejas pretestība, polu, ko rada zema produkcijas pretestību un krustojuma kondensators ir pietiekami augsta, lai ignorēt.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back