Kāds ir mērķis sērijas rezistoru un ārējo vāciņu?

J

jordan76

Guest
HI

Kā tas redzams no skaitļa, tas ir vienība ieguvums sekotājs būtībā.Papildus tam, ka mazās sērijās rezistoru un liels ārējais kapacitātes ir pievienots.

Kāds ir mērķis sērijas rezistoru un ārējo vāciņu?Daži teic, ka tas var uzlabot fāze normu.Bet kā lai analysize to?Paldies!

regards,
jordan76

hello tur,

Man ir dizains avots sekotājs bufera braukšanai 50Ω slodzi, tā lai plaša frekvenču joslas sistēma, tāpēc es esmu, lai izmantotu atgriezeniskās saites sistēmu, lai iegūtu plašas joslas platumu!Bet mans buferis dizains nav tik labs, jums ir kādas labas materiālus par "bufera dizains'........ lūdzu?

MK28

Hi, Jordānija 76
res.un vāciņu.ir kompensācijas posmā
starpību, dizainers vēlas dominēt pole pie
pēdējais posms, lai uzlabotu stabilitāti.

alenhan rakstīja:

Hi, Jordānija 76

res.
un vāciņu.
ir kompensācijas posmā

starpību, dizainers vēlas dominēt pole pie

pēdējais posms, lai uzlabotu stabilitāti.

Es domāju, ka mazās sērijās rezistors ir slāpēšanas rezistoru lai compesate saistīt vads induktors.

1.tas ir vairāk iespējams, 1. rīkojums zemas apejas filtru, un tas arī rada zemu freq.pole (~ 1 / (R1 * C)), kas arī kalpoja par šunta atsauksmes tīklu ur buferi.
2.sērija resitor (16 omi) ir mērķis ESD aizsardzību.

migla rakstīja:

Es domāju, ka mazās sērijās rezistors ir slāpēšanas rezistoru lai compesate saistīt vads induktors.

1.stabilitātes problēma tikai nāk no slēgtā kontūra, ckt u lūdza tikai slēgtā kontūra, kas ir no bufera ieejas buferis produkciju.
2.izņemot šunta atsauksmes, nav citu atsauksmju
3.u ir taisnība, tā ir taisnība, ka 16 omi ir mazs ESD mērķim, bet u nevar izmantot pārāk augsta vērtība, rada, ka ražos vājinājumu Jūsu produkciju, pieaugums ir R1 / (R1 R).
4.U var pauze cilpa pie bufer izejas & noliktavām, un palaist ac simulācija.uzzināt ietekmi R fāzes starpību.

Hi FOM,

Tiešām labs raksts, izņemot skaitļi ir nedaudz blurry:) Paldies!

Arī es uzskatu šo saiti:
"OP AMPS VADĪTĀJA kapacitatīvā KRAVNESĪBAS"
http://www.analog.com/library/analogDialogue/archives/31-2/appleng.html
Un sīklietotnes, lai pierādītu stabilitātes ietekmi opamp buferi:
http://www.analog.com/Analog_Root/static/techSupport/designTools/interactiveTools/stability/stability.html # apletu

Zemāk ir daži noderīgi fragmenti no tās:
Out-of-cilpa kompensācija: Vēl viens veids, kā stabilizēt op amp par capacitive slodze disks ir pievienojot rezistoru, RX, starp op amp devēja izejas termināli un kravas kapacitāti, kā parādīts below.Though acīmredzot nav atgriezeniskās saites cilpas, tā rīkojas ar kravu kondensatoru ieviest nulles uz nodošanu funkcija atsauksmes tīklu, tādējādi samazinot cilpa fāzes nobīdes augstās frekvences.Lai nodrošinātu stabilitāti, RX vērtībai vajadzētu būt tādai, ka pievienotās nulle (Fz) ir vismaz desmit gadus zem slēgtā kontūra joslas platumu op amp ķēde.

regards,
jordan76
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back