Kāds ir labākais veids, lai radītu Sinewave?

A

andy1

Guest
Kāds ir labākais veids, kā radīt sinenusoidal viļņiem ar mainīgu frekvenci? Vai jūs varat ieteikt lētu DSP līdz to darbu?

Atkarībā no frekvenču diapazons Jūs varat izmantot šādu funkciju ģenerators IC: ICL8038 XR2206 MAX038

I did to ar mikrokontrolleru PIC kādu laiku atpakaļ. Es lieto PWM ir 50Khz un es slodze vektors ar vērtību grēka interešu, nākamais solis bija filtru PWM pamattiesību freq. Best regards

[Quote = IanP] Atkarībā no frekvenču diapazonā Jūs varat izmantot šādu funkciju ģenerators IC: ICL8038 XR2206 MAX038 [/quote] Visi šie IC izmantot ārējo spriegumu mainīt frekvenci. Es neesmu pārliecināts, vai tu izmanto šos personīgi pats, bet kā viņi veic, ja jūs izmantojat DAC kā digitālas kontroles ieejas spriegums?

Jūs varat izmantot digitālās potenciometru vai tiešu sprieguma kontroles (no DAC). Abos virzienos darbojas labi.

Ir vairākas tehnoloģijas, lai radītu sinewaves, zemas precizitātes un zemas frekvences, izmanto op pamatā oscilators circuit. augstas precizitātes zemā vai vidējā frekvence (zem 100 MHz), DDS ir forši. augstas precizitātes un augstas frekvences, DDS + PLL ir laba izvēle. mike ---------------------------------------- www.ezpcb.com [ / url] augstas kvalitātes PCB

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back