Kāds ir labākais PCB uzņēmums Ķīnā?

S

Sadegh.j

Guest
Čau Es gribu Ķīnā kompānija padarīt PCB ar saprātīgu cenu, kāds var man palīdzēt?

Godātais kungs, mūsu kompānija var kalpot jums PCB / FPC fabricatrion, sastāvdaļu ieguvi un PCBA montāža. Jūs esat brīvi sazināties ar mani sales@flypcb.com Paldies. Ken

Es esmu Cheney Liu, no Shenzhen DM Electronic International Limited. Mums ir eksperts PCB rūpnīcā Ķīnā. Mēs varam darīt PCB jums. lūdzu, lūdzu sūtiet e-pastu uz cheneyliuliu@126.com Cheney Liu ========================= DM Electronic International Limited Tel: +86 137 14135461 Fakss: +86 755 2756 7027 Skype: cheneyliuliu MSN: cheney.liu @ hotmail.com Tīmekļa vietne: www.dmele.com

Cienījamie! I 'ma PCB un RPK vienas pieturas "dienestu darbinieks no Ķīnas, ceru, ka man var palīdzēt jums jūsu biznesa Best regards

Wintak shēmām specializējas augstas precizitātes un ticamības 24/02 slāņiem PCB, tostarp HDI, alumīnija shēmas, augstfrekvences plates, smagie vara, biezas zelta, utt Mēs esam sertificēti ar LU ISO9001: 2000, ISO 14001, un TS16949. Lai iegūtu sīkāku informāciju, lūdzu, e-pastu man Carson.xi (at) wintakpcb.com

Es ieteiktu jums šādi divi uzņēmumi ir vislabāk. 1) Honya International, kas ir profesionālai ražošanai un eksportētājiem, PCB, Shenzhen. 2) Pilnībā Hong Elektronika sabiedrība ar ierobežotu atbildību, kas arī ir Shenzhen. [URL = "http://www.wellgrowchinasourcing.com/"] pirkt china vairumtirdzniecība [/URL]

Wintak shēmām specializējas augstas precizitātes un ticamības 24/02 slāņiem PCB, tostarp HDI, alumīnija shēmas, augstfrekvences plates, smagie vara, biezas zelta, utt Mēs esam sertificēti ar UL, ISO9001: 2000, ISO 14001, TS16949 un. Lai iegūtu sīkāku informāciju, lūdzu, e-pastu man Carson.xi (at) wintakpcb.com
[url = http://www.wintakpcb.com ]?·???[/url]

Es izmantoju Ķīna Fastprint, tie ir ļoti ātri, piemēram, nosaukumu saka (6 dienas), un diezgan affordable.Sorry es nevaru post jebkādu saikni yet.Need 1 post vairāk.

Dear Sir / Madam, Sveiki, šis ir paātrinājusies no RongHui Industrial (HK) Holdings Co, Ltd.A PCB ražošana ar labu kvalitāti un zemu cenu Ķīnā. Kā viens no vadošajiem PCB piegādātājiem, mums ir apstrādes dažādu PCB produktu apmēram 8 gadus. Mūsu produkti ir ļoti populārs ar daudziem klientiem viņu labas kvalitātes un labi meistarība. Lai dotu jums vispārīgu priekšstatu, pls laipni atrast mūsu kompānijas mājas lapā Jūsu atsauci. Citāti un paraugi tiks nosūtīts saņemot savu īpašu izmeklēšanu, mēs būsim priecīgi izmēģināt mūsu labāko, lai apmierinātu jums visu laiku. Pls ņemiet vērā, ka mēs ne tikai meklē klientam, bet arī romantiskas attiecības partneris. Mēs ceram uz Jūsu drīzu atbildi ar lielu interesi. Lai jums jauka diena ~ Ar laba vēlējumiem, Sped Guan RONGHUI INDUSTRIAL (HK) HOLDINGS CO, LIMITED Office 86 0.755-29.172.418 Mob 86 15119229339 Fakss + 86 0755-2917 7577 E-pasts mkt03@ronghuipcb.com Skype spedguan168 MSN: spedguan@hotmail.com Web http://www.ronghuipcb.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back