kāds ierosinājumu par jaudas pārvaldības on-chip

B

berryfan

Guest
Man ir paredzēti jaudas vadības uz SOC, tas ietver bandgap, LDOs RF un digitālo, tāpēc es domāju, ka ir svarīgi, lai simulācijas komunikāciju atbildes, it īpaši digitālajā un RF jaudas pārvaldībai. piemēram: ja jauda ir, vai ir liels tekošā i ir sniegt digitālo circuit.so manu digitālo jaudas pārvaldību, ir iespējams sniegt liels tekošā pārejošas stāvoklī. Citi priekšlikumi enerģijas pārvaldības? thanks very much.

Vai jūs izmantojat iespēju shēmu, lai atspējotu joslu atšķirība atsauces, LDO jebkura RF vai digitālo, ja kāds no tā viena jums nav nepieciešama?. ir iespējams veids, lai samazinātu enerģijas patēriņu Power IC. ja jūs gonna pieslēgt šo Power IC ar Li battery tad, lūdzu, mēģināt iet cauri National Semiconductor pieteikumu piezīmi par Power IC. tai ir sniegt jums vairāk ieskatu par Power IC.

paldies ļoti daudz, bet ir vēl viens svarīgs jautājums: enerģijas pārvaldības, kad LDO ir tukšs slodze (bez slodzes strāva), mans LDO fāze margine ir 2degree.when ir slodze (piemēram, tipisks 1K), ir 67degree. es esmu jākoriģē mans LDO (kad tukšs slodze) fāzes margine ir vairāk nekā 70degree? tai samazināsies manu ātrumu

Ja nav slodzes tad. tas nozīmē, ka jūs sūkņu maksimālo strāvu ka pēc shēmas un jums ir tuvu cilpa fāzes starpība apmēram 2 grādu. Vai jūsu LDO ir stabils? Es uzskatu, ka jums ir nepieciešams palielināt tās fāzes starpība @ bez slodzes un @ pilnu slodzi. lai izvairītos no unstability. skaidrs visiem jūsu quesiton par jums iet caur Dr Rincon Mora ir doktora disertāciju par LDO. http://users.ece.gatech.edu/ ~ Rincon / , ja jums ir kādi jautājumi par Power Management tad nekautrējieties, lai pārrunātu ar mani. Es esmu strādā jaudas vadības grupa. Es gribu būt augt eksperts tajā. & I m ļoti interesē Power IC stuff un Analog IC. ko rūpēties

pateicoties tik daudz, girih! Es pilnīgi piekrītu jūsu punktu, i ir jāuzlabo to. manā circuit ir vairāk nekā divas nulles punktu. tāpēc tas ir ļoti bīstami dizains. Vai es varu pieslēgt ar jums? mans e-pasts ir in_twos@163.com.than ks atkal ~

Tagad man ir kaut ko jautāt: vai es regulāri LDO fāzē margine ir ok (no 0mA uz manu max mA), Ihad sarkanu papīru, tas tikai no 1mA līdz 20mA, nevis no 0mA?.

[Quote = berryfan] tagad man ir kaut ko jautāt: vai es regulāri LDO fāzē margine ir ok (no 0mA uz manu max mA), Ihad sarkanu papīru, tas tikai no 1mA līdz 20mA, nevis no 0mA [/ quote?. ] tu domā, ja mēs runājam par tukšgaitā condition.then, mums nevajadzētu runāt kā 0 mA strāvu (@ bez slodzes). ir, ka jūs jautājums?

Es domāju, kad mēs izstrādājam LDO, Vai mums ir nepieciešams apsvērt nosacījuma (0mA slodzes strāvas)? hah

Ja nosacījums (0mA) strāva ir iespējams, tad jums ir jāapsver šo nosacījumu arī. Jebkurā gadījumā, jums ir nepieciešams, lai nodrošinātu stabilitāti 0mA slodzes strāvas arī.

Jums nav nepieciešams apsvērt 0mA, ja stāvoklis nevar notikt. Tas ir atkarīgs no sistēmas spec. Man reiz pievienots 1mA pašreizējo avots, kas jāizslēdz, kad ārējās slodzes palielinājās.

manā system.it tikai pārejoša 0mA pašreizējo load.it notiek, ja mans LDO strādā, tad pēc vairākiem mums ielādes strāvu var palielināt value.it tikai ļoti īsu time.must Es uzskatu, ka šis nosacījums?

proti: to, ko standarta, lai attaisnotu min-max current.for Piemēram: VDD tranzītā simulācijas, maksims strāva ir 30mA, kas parādās sākumā, lai max strāva ir 30mA.? paldies jums visiem

kā es varu kompensācija LDO, kad slodzes strāva 0 ~ 20mA

[Quote = berryfan], kā es varu kompensācija LDO, kad slodzes strāva 0 ~ 20mA [/quote], lai kompensētu, es domāju, jums ir jābūt off chip bypass capcitor un slodzes kondensators. tas dos jums diviem poliem un vienu nulli un vienu pole radīs kļūdas pastiprinātāju un caurlaide tranzistors kondensators. Vai jūs varētu man pateikt, cik daudz pole un nulles jums ir jūsu LDO tuvu cilpa?

3poles un 1zero otro pole ir slodze pole, kas mainās, slodzes strāvas

[Quote = berryfan] 3poles un 1zero otro pole ir slodze pole, kas mainās, slodzes strāva [/quote] Vai jūs varētu man pateikt stāvokli pole un nulles ķēde: P1 = 1 / 2 * pe * Ropass * Co P2 = 1 / 2 * pi * Resr * Cb P3 = 1 / 2 * pe * Roa * Cpar analizēt jūsu bode gabals, un redzēt, kas jums kļūst tāds pats kā iepriekš: ja iespējams, var jūs pēc jūsu circuit diagramma es centīšos palīdzēt sīkāk esmu paredzēti, silīcijs LDO par 180 nm un 50 ~ 90 mA izejas strāvu ar 2% precizitāti.

Mēs varam spēj īstenot enerģijas pārvaldības mikroshēmā tehniku ​​uz bāzes stacijas. jaudas pārvaldības BTS plz padomu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back