Kāds iemesls modulācijas spektra slikti, nospiežot shieldcan?

J

John_li

Guest
Dārgie draugi, es mēra modulāciju spektru mobilo, tas ir ok, nenospiežot shielcan. Bet, kad es nospiests sheidcan vai izmantot džiga (ABS materiāla), nospiediet shiedcan noteikšanas mobilo PCBA testu, modulāciju spektrs ir sliktā + /-200kHz . Es nezinu, kas ir root cause.Anybody var lūdzu man palīdzēt? Paldies,

vairogs vairs nevar sekmīgi saskarē ar zemi, nospiežot to.

Es pieskārās shielcan (raiduztvērēja IC ar PA IC) maigi, arī var izraisīt šo case.It ir normāli? Arī tad, kad spīlēs, kas nosaka (ABS materiāla džiga) PCBA mobilo var izraisīt šo case.I izmanto citu modeli mobilo, tas ir ok ar to pašu darbību.

Vai arī jums var likt dažus absorbēt materiāli uz iekšējā augšpusē shieldcan.

post # 3 liecina jūsu runā par mobilo tālruni, bet nekas nav teikts skaidri. Ja tas ir mobilais telefons, es pieņemu, tas ir bojāts.

post # 3 liecina jūsu runā par mobilo tālruni, bet nekas nav teikts skaidri. Ja tas ir mobilais telefons, es pieņemu, tas ir sadalīti.
Tas ir mobilais tālrunis test.PA un uztvērējs ir tādā pašā shieldcan, nospiežot maigi augšā shieldcan vai testa spīlēs (ABS materiāla), modulācija spektrs ir sliktā / + -200KHz.i nezinu, vai tas ir pietiekami?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back