Kādas ir attiecības trokšņa un CMOS mērogošanas?

J

John Xu

Guest
hi, man ir jautājums par relatioonship starp troksni PARAMETRI un CMOS process palielināšanu. Es plānoju izstrādāt TIA (155m) un 0.6um un 0.35um sajauc CMOS process ir availble. Es tikai vēlos zināt, no uzskata trokšņa uzlabojumi, kas process ir labāks? Mērogots process nozīmē, labāk vai sliktāk troksnis? Paldies

Analog dizaina ir pilna ar dažādiem kompromisiem. Manuprāt, jūs nevarat pateikt, kura procesā ir labāk, kamēr jūs dizains ķēde gan tehnoloģiju un redzētu, kura ir mazāk trokšņains. Ko es varu teikt no bāzes formulas Trokšņa CMOS tehnoloģiju, kas, parasti zvīņošanās trokšņa process palielinās. Piemēram, termiskā trokšņa MOSFET ir 4 * K * T * (Gamma) * gm. Gamma ir parasti 2 / 3 ilgtermiņa kanālu tranzistori, bet submicron procesos, tas var būt līdz 2,5 (jo 0.25um). Bet atcerieties, joprojām ir gm kas var būt atšķirīga divas dažādas tehnoloģijas. No cita viedokļa, apskatīt mirgošanas troksni CMOS tranzistors, kas ir: K / (Cox * WL * f). Jo submicron tehnoloģija, WL ir mazāk, bet Cox ir vairāk. Arī K var atšķirties abas tehnoloģijas, lai jūs nevar viegli pateikt, kura no tām ir mazāk trokšņa.

Piekrītu OP Amp .. Iecirkņa to selft spēlēt lielu rolll ... Troksnis atšķiras no veida Analog shēmas uz citu ... Nevis fizisko jautājumiem, kā palielināt Cox i samazināts CMOS, dsign ir ļoti svarīgi ... Tāpat diferenciālo AMP MK līmenī ir jāatbilst, lai eleiminate trokšņa izejas signāls ... Kas mērogots ierīci gaidīšanas jauda ir arī liela problēma ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back