kāda veida antenas tiek izmantotas nokia mobilie tālruņi

S

shahid78

Guest
Sveiki

Es esmu tikai jautājums, kāda veida antenas tiek izmantotas komerciāliem telefoni, piemēram Nokia, Samsung un Sony Ericssonkur es varu atrast saistīto informāciju un attēlus, kas parāda antenas tipsuz

Visi mobilo sakaru izmantošanu dipola antenu, jo tie spēj uztvert signālu no 360degrees.Tālrunis izmanto signāla pastiprinātājs, lai veicinātu zemu signāls, ko mēs dont get vispār mērķis modemu izmanto dažos projektos.

hi ckshivaram

i dont think so, ka dipols tiek lietota mūsdienu tālruņiem mūsdienās.tie tika izmantoti agrāk tālruņus kur u var redzēt antenu izvirzītās no augšas.
mūsdienās visi mobilo tālruņu izmantošanu iekšējā antenas, piemēram pifabalaguru thavamani thanks for posting saiti.i ir jāpārbauda, un, kā jau minēju savā pirmajā pastu PIFA ir visplašāk izmantotais antenu tālruņus

bet jūs varat post jebkādu citu informāciju par antenu izmanto jaunāko Nokia telefonu vai samsung

Microstrip plāksteris antenas parasti izmanto mobilo sakaru galiekārtas sakarā ar to daudz pievilcīgāku
funkcijas, piemēram, vienkārša uzbūve, zemas ražošanas izmaksas, vieglo svaru, un robustumu.Dual antenu elementi
ir nepieciešami, jo šobrīd s standarts mobilo termināli darbojas divās frekvenču joslās, piemēram, GSM900/GSM1800 Eiropā.
Ir vēlams, lai būtu vairāk universālu tālruņi, kas darbojas vairākās sistēmās visā pasaulē, bet pēc būtības
šauras pretestība platā plāksteris antenas apvienojumā ar ierobežotu apjomu antenas elementu ierobežot savu
piemērojamību daudzfrekvenču tālruņiem.

http://lib.tkk.fi/Diss/2004/isbn9512273810/article9.pdf

Samsung un Nokia tomēr izmanto PIFA visiem Platjoslas antenu (850, 900, 1800,1900 MHz).Šeit ir attēls no Samsung U600:
h ** p: / / www.ethertronics.com/photo_gallery/10/
Nokia N95:
h ** ps: / / fjallfoss.fcc.gov / oetcf / EAS / ziņojumu / ViewExhibitReport.cfm? režīms = Eksponāti & RequestTimeout = 500 & calledFromFrame = N & application_id = 640965 & fcc_id = 'PDNRM-321 "
Galvenā atšķirība, salīdzinot ar vecākiem PIFA antenas tiek uzlabota dizaina segt vairāk joslām ar mazākiem un slimmer izmēru.Neviens no viņiem kādreiz ir bijis, izmantojot dipoles kā antenu mobilo tālruni, jo sliktā funkciju pieejamo telpu.Vecākiem telefoniem ar ārējo antenu, ir vairāk vai mazāk saīsināts monopoles.
Gan Nokia un Samsung padara singel joslā phones (2100 MHz) ar iegulto monpole antenu.
Šī antena veida var saņemt pietiekamu augstumu virs zemes darbu saprātīgu labi pat iestrādāts, jo īsviļņu lengt un relatīvo šaurā joslā.
Nekad nav redzējis plāksteris par telefona antena, bet keramikas plāksterus dažkārt izmanto kā GPS vai bluetoth antenas iekšpusē tālruni.

paldies E Kafeman jūsu insightful saites un noderīgi komentārus par mūsdienu klausuli antenas

uz

Arī fraktāļu antenas tiek izmantotas,
pārbaude
http://www.fractus.com/

khouly

fractus antenas netiek izmantoti daudz vairāk galvenokārt PIFA (shorted Patch) lieto mans uzņēmums ir izdarījis vairākus testus fractus ideju mēs esam secinājuši, ka, pat ja tie ir labi saskaņotas tie nav izstarotā tikpat efektīvi kā citus antena dizainu (bet tie ir mazas)

Jā, es piekrītu b4bb4ge.i dont zināt visu klausuli ražotājs, kas izmanto fraktāļu antenas.

uz

Parasti cilvēki izmanto microstrip plāksteris antena.Labākas idejas varat apskatīt pievienoto failu.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Hi, visiem:

Es uzskatu, ka daudzi klausuli antenas izmanto dažādas PIFA antenas un izmaiņas monopoles.1. klausuli bez Monopole bija no Nokia pirms dažiem gadiem.Man palīdzēja viņiem modeli, pareizi IE3D.

Daži dizaineri arī modificēti monopoles.Labi zināms antena dizainers no SonyEricsson paredzētas vairāku joslu antenu, izmantojot modificētu Monopole.Viņš teica, antena viņš paredzēta izmantoja vairāk nekā 100 miljoni mobilo tālruņu.Interesanti, ka viņš teica man viņš bija, izmantojot IE3D par to.

Vēl viens interesants fakts ir tas, ka daži klausuli var izskatīties kā tie Monopole tur.Tomēr tas sa viltota vienu.Dizaineri vēlas, lai viltus vienu tur tā, ka lietotāji var justies ērtāk uz klausuli, jo tie pieraduši pie antenas tālruņus ar kaut kāda veida Monopole.Sveicieni.

Šobrīd, daži mobilo telefonu lietošanu PIFA un zināmā mērā izmantota Monopole, jo tagad daudzi telefoni ir mazas un plānas, PIFA antenas nevar apmierināt šo prasību, tik daudz plānas moble telefonu lietošanu Monopole antena.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back