Kāda Nr chip kļūdu Cadence nozīmē SEALRMARK?

W

wasaiwang

Guest
Sveiki, es saņēmu šādu ziņojumu pēc darbības KDR pārbaude: Nr SEALRMARK ar mikroshēmu. Es esmu jautājums, ko nozīmē "SEALRMARK" nozīmē? Paldies.

Es domāju, ka tā slāni jāliek uz mikroshēmu, lai noteiktu īpašu procesu, kas jāievēro. Izmanto liešanas. Tas būs noteikti definēta in Design Reglamenta rokasgrāmatu process.

Es domāju, tas varētu būt tikai zīmoggredzens. [Dažreiz sauc rakstītājs līnijas] SEALRMARK var MANEKENA slāņa, ko izmanto, lai identificētu zīmoggredzens reģionā. Tas parasti aizņem vietu ap chip - ļoti noderīga, lai nodrošinātu stiprību mirt malām, [šis zīmoggredzens ir piepildīta ar visu metāla slāņi un dažreiz nestandarta, izmantojot struktūras, pārāk - tie zīmoggredzens-izmantojot modeļus parasti nav pēc standarta dizains KDR noteikumiem, citiem vārdiem sakot, viņi seko atšķirīgu kopumu KDR noteikumu - piemēram, varbūt taisnstūrveida caur]. Laikā "dicing", griešanas mirst no vafele, griešanas redzēja kursē starp diviem mikroshēmas [die] zīmoggredzens nodrošina metāla spēku - un kas palīdz izvairīties no nepareizu pavairošana kristāla defektiem gar nevēlamu kristalografiskās asi - kas var būt bojātas die / projektēšanas / chip citādi. KDR noteikumi parasti ietver daudzas sadaļas, var ieslēgt / izslēgt, pamatojoties uz atlases / deselection. Ja jūs izmantojat KDR, pārbaudīt pieejamos "slēdži" noteikumos klāja. Tu vari darīt pats no GUI sevi - pārbaudiet "slēdzis" sadaļā Run-KDR formā. Ja Jūsu dizains nesatur zīmoggredzens, izvēlieties / noņemiet nepieciełams, lai izvairītos no šādu nevēlamu KDR noteikumus, lai iegūtu izpilda pašreizējā palaist un izvairīties no nevēlamu kļūdas ziņojumu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back