Kāda ir nākotne RF inženieriem?

D

ddt694

Guest
Es esmu projektēšanas inženieris ar 5 gadu RF / IF dizaina pieredze un vēl 5 gadu pieredze ar ciparu uztvērēju, FPGA dizains.Tagad es vēlos zināt, kā nākotnē ir RF inženieris ir?

ja jūs varat uzzināt vairāk teorētiski, bet tikai konstrukcijas, nākotne ir spilgti

Nākotne ir atkarīga no tirgus pieprasījuma; vietā jums strādāt un dzīvot.

Čau

Kā jūs zināt, šodien strauji pārveides augstas izšķirtspējas ADCs ir kopīgi izmantot.šodien gandrīz katru IF daļa no uztvērējs ir veikta, izmantojot IF izlases metodes.Tātad, ja inženieru darbu izmaiņas Digital Signal Processing.Bet, ja lietošana Designers vajadzētu designes platjoslas High Resolution Low Cost ADCs.
Un Par RF, es domāju, ka mums tiks aday kuras mēs izmantojam ADCs uz paraugu RF ievadi.Tātad RF lietošana dizaineriem vajadzētu izmantot RF apsvērumiem, veidojot jaunu platjoslas ADCs, nevis "Maršrutēšana" a PCB.Šis jautājums ir pareiza par uztvērēja daļa bet raidītājs daļa problēmu, piemēram, izstrādājot augstas izšķirtspējas vara amp joprojām saglabājas.

Sveicieni

Ir pamattiesību ierobežojumus par to stimulēt līmeņos ADCs.Tas novērstu to, ka izmanto paraugu tieši platas joslas spektra pie antenas izņemot dažas specializētas lietojumiem.Arī izlases laika nervozēt ražo fāzes troksnis.Paraugu ņemšana RF būs daudz lielāks nekā Paraugu ņemšana IF.

mazjaudas / zema diapazons transcievers, tirgus trand ir vairāk integrāciju, vairāk linearitāte un efektivitātes raidītāji GHz frekvences (2,5 vai 5) uztvērēju ir vairākas problēmas sakarā ar zemu fāzes trokšņu prasību sistēmu un platas joslas IF, ka reqires jaunas struktūras, lai saņēmējs ķēdes un vairāk digitālās apstrādes jaudu.
augstas enerģijas sistēmas, piemēram, apraides pieteikumi nav vairākas ziņas un 80 tehnoloģiju, ir pietiekama.
nākotne ir atkarīga no IT un lai tas ātrgaitas atpakaļ kaulu ir nepieciešams, izmantojot fiber optics vai satelīttelevīzijas un DSL vai kaut kas līdzīgs tiem un šo sistēmu pieprasīt augsta līmeņa integrāciju (IC), tāpēc šķiet, ka Mikroviļņu frekvenci uzstājām uz augstākas frekvences (vairāk nekā 10 GHz) un zemākas frekvences lieto Integrālās shēmas!

Vislabākais!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back