Kāda ir labākā metode, lai modelētu conformal antenas?

K

kleinesmurf69

Guest
hello Kāda ir labākā metode, lai modelētu conformal (par cilinder / sfēra / cone) antenas / bloki? MOM, FEM, FDTD? Vai pastāv labas pamācības / grāmatas / e-grāmatas pieejama? ir kāda Matlab / c kods brīvi pieejama? paldies

Ļoti grūti atbildēt cilvēkam. Atbilde var mainīties atkarībā no īpašo elementu antenas forma, kā arī izliekumu. MOM / FEM varētu būt OK, ja varat modeli pareizi. FDTD nav labi pieņemts masīvs simulatin. Kodi: Hmm tie ir ļoti dārgi cilvēks. Dažas dienas atpakaļ es saņēmu kodu plāksteris antena no Erip, kas ir kodēts ar vienu no viņa ļoti salds draugu. Meklēt šo forumu, lai iegūtu, ka. Ja jūs meklējat simulators: Ja masīvs ir palnar pēc tam izmantot IE3D vai Ensemble (es zinu, daži cilvēki, kas ir OK ar Linmic). Tagad, ja tā nav plakana, tad jums ir ļoti grūti zonā. Centieties izvairīties no augstākās kārtībā masīvs un FDTD ļaujiet man domāt ... Hmmmmmm ..... Nu tagad tā zīmēšanas problēmu. Tātad noraidīt Ensemble .. IE3D var izmantot, bet modelēšana ir grūti (es nezinu cilvēku, kas lieto Linmic par to). Yah .. ja jūsu izliekums ir vey liels .. IE3D .. HFSSSSS .... Hei es domāju, ka jums nav gatavojas nodot to raķešu galvas: :)!:: Idea::?: [Quote = kleinesmurf69] hello Kāds ir labākais veids, lai modelētu conformal (par cilinder / sfēra / cone) antenas / bloki ? MOM, FEM, FDTD? tur labas pamācības / grāmatas / e-grāmatas pieejama? ir kāda Matlab / c kods brīvi pieejama? paldies [/quote]

Esmu izmantojis CST un HFSS par conformal antenas dizains ... Tur nav "vislabākais metodi" analīzei, tas ir atkarīgs forma jūsu masīvs .. pastāstīt mums vairāk. Sveicieni Lupin

Es esmu darot pētniecības apmēram nav plakana (conformal) antenas un es meklēju universāls instruments, kas ļauj man, lai modelētu vislielāko daudzveidību nav plakana antenas. Acīmredzot man būs nepieciešams pilns 3D solver: CST, HFSS, WIPL-D, Fidelity ,.... Es zinu, CST (FIT bāzes) un WIPL-D (3D MOM bāzes), abi ir ļoti labs risinājums doktorantūras pētījumiem. Ko FMM un AIM stand for? Regards.

FMM stendi Fast daudzpolu Daudzlīmeņu. Skatīt Košļāt grāmata "Fast un efektīvu algoritmu skaitļošanas electromagnetics" Artech House, 2001 AIM stendi Adaptative Integral metodi. Skatīt Bleszynski s papīra "AIM: Adaptative neatņemama metodes, lai atrisinātu liela mēroga elektromagnētisko izkliedi un radiācijas problēmām," Radio Zinātne, Vol 31 pp 1199-1206, 1996 God Save Maxwell :)

[Quote = kleinesmurf69] es daru pētījumus par nav plakana (conformal) antenas, un es meklēju universāls instruments, kas ļauj man, lai modelētu vislielāko daudzveidību nav plakana antenas. Acīmredzot man būs nepieciešams pilns 3D solver: CST, HFSS, WIPL-D, Fidelity ,.... Es zinu, CST (FIT bāzes) un WIPL-D (3D MOM bāzes), abi ir ļoti labs risinājums doktorantūras pētījumiem. Regards. [/Quote] es domāju, ka nav universāls līdzeklis nonplanar antenas, FEM un FDTD, un FIT ir savas priekšrocības un shotcomings, bet labāk metodes viņiem!

Labi piemēri 2.45Ghz plāksteris antena masīvs, cilindrisku virsmu (FEKO simulācija + mērījums) un "savietotas Slot-Fed Microwave Slot antenas Cylindrical Pamatnei". Es domāju, ka bigest problēma, kur atrast šo substrātu un kā darīt diriģents līniju, nekā simulācija.

hello kleinesmurf69 ir grāmatas "dizains Nonplanar microstrip antenas un pārvades Lins" no JHON Wiley & Sons, Inc publikācija I domāju, ka tas ir MCU Fileman. RGZ

Es skatos tur Es domāju, ka tas nav tur, bet es redzēju to garāžu veco failu pārvaldnieks RGZ PLASMA

Plazmas, man ir grāmata. Citu interesantu grāmatas / Mājaslapu Linki / konsultācijas Jūs zināt? Paldies. Regards.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back