Kāda ir diode pupose diagrammā?

A

angy

Guest
Man bija jautājums, kāda ir, pievienojot 1N4148 diode circuit.Cant izmantošanu mēs tieši savienot emisiju uz zemes. Šāda veida dizains ir izmantots daudzos circuits.

Varbūt autors patīk, lai sāktu no 1.8V nekā 1.2V. Kāds var domāt diode tiek pievienots kā aizsardzība pret iespējamu mainīt polaritāti kopš VEB (no E uz B) sadalījums parasti ir zema. Šajā gadījumā labāk ir izmantot diode ar augstāku sadalījums spriegumu nekā 100V. No otras puses, tas ir labāk, lai pievienotu rezistoru pie ieejas bāzi, kā 1K vai 2K2 piem. Kerim Edited: Tā 4 ierobežo pašreizējās rezistoriem ir tāda pati nozīme, var pamanīt nelielu spilgtuma atšķirību. LED_1 ir augstākais Spilgtums, LED_4 zemāko sakarā ar augstāku spriegumu pie kolektora tās tranzistors.

Tam jādarbojas ar to shorted out. Vienīgais iemesls, es redzu par to ir, lai dotu tai papildu 0.6V sākuma slieksni. Vai tas ir pārvarēt sekas noplūdes tranzistori vai linearize soļiem ir neskaidra. Brian.

Kāds ir mērķis (pieteikums), pievienojot diode D1 attēlā. Vai tā, lai pasargātu no trokšņa [SIZE = 1 ]---------- Post added at 10:00 ---------- Previous post bija 09:59 ----------[/SIZE] [/color] Kāds ir mērķis (pieteikums), pievienojot diode D1 attēlā. Vai tā, lai pasargātu no trokšņa

Šeit diode ir, lai bloķētu iespējami augstu reverse sprieguma, lai aizsargātu BE krustojumam NPN tranzistors. Kā redzat, ieejas signāls ir AC. Lai gan tās negatīvā spriegums visticamāk, nepārsniedz sadalījums spriegumu, bāzes emitētājs krustojumam, ir labi pieņemt, tas var notikt:) Protams, mēs nevaram būt pārliecināti, ja tā ir otrā funkcija, jo mums nav ne jausmas par ieejas signālu (piemēram, math problēma izlaidis dažiem mainīgajiem). Tātad, ja signāla spriegums ir salīdzinoši augsts, pastiprinātājs darbosies C klasi un nocirpšanas spriegums pie pirmās tranzistors bāze būs lielāks (summa priekšu spriegumu, BE un diode). Es domāju, ka tas nav spēkā, pastiprinātāju izskatās kā tā darbojas klases (lineāra).

Esmu lasījis patents, kas stāsta pievienojot diode pašreizējās filiālē, lai uzlabotu EMI.

Atvainojiet iDidnt augšupielādēt ķēdes Šis vaicājums ir ar ref, lai ķēde, ņemot vērā Tagad, ja mums ir ķēdes anlaysis kā parādīts D1 izmanto Vai mums ir nepieciešams, lai pievienotu šo diode circuit ja jā, kāpēc..

Jā, ir nepieciešams pievienot to reālā ķēdē, ja vien viņam patīk pārveidot pastiprinātāju, jo noņemot D1 mainīsies slīpo punktu pirmā tranzistors. Kerim Pievienots:? Vai jūs zināt, kas ir gaidāms ķēdes darīt ... par kāda veida ieejas signālu? ... par kāda veida slodze tās ouput?

Atvainojiet, man nav augšupielādēt ķēdes Šis vaicājums ir ar ref noteiktiem circuit Tagad, ja mums ir ķēdes anlaysis kā parādīts D1 tiek izmantots. Vai mums ir nepieciešams, lai pievienotu šo diode circuit ja jā, kāpēc.

Circuit operats par 1,5 volti. Novirzes liecina, ka tas ir mainīt pieteikumu. Diode rada Ve līdz 1,2 volti pievilt Vb ir mazāks par 0,5 voltiem. Tātad 0,7 volti trokšņa rezerve ir pieejama.
Sorry man nav augšupielādēt ķēdes Šis vaicājums ir ar ref, lai ķēde, ņemot vērā
Student, iespējams, ir vairāk uzmanīgs vienlaikus aprēķinot pašreizējo caur subjektivitātes rezistors 8-O ar 1,2 voltu uz bāzi.

Hi atkal, es nedomāju, ka es izmantošu 1N1183 (nominālā 35A) tā ķēde: wink: Bet diode šeit ir labs aizsardzība, jo ir iespējams 27V, kas jāpiemēro kļūdas dēļ apgrieztās polaritātes. BE krustojuma nevar bloķēt vairāk nekā par 5 volti, bet diode var. No otras puses, es neredzu neko uz shēmas, kas palīdz spole pašreizējo jāizkrauj (ja tranzistors ir izslēgts), lai izvairītos no īslaicīgu sprieguma sadalījumu pa tranzistors ir savācējs. Kerim

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back