Kāda ir atšķirība starp zemi un zemi

N

nareshgtr

Guest
Dārgie draugi, es vēlos zināt, kāda ir atšķirība starp "pamata" un "Zeme". Ir "Zeme" un "Zeme" ir tāda pati. Vai es varu pieslēgt "Zeme" tieši "Zeme". Attiecībā uz V. Naresh Kumar

Jā, zemes un zemes, ir dažādi nosaukumi to pašu. Es neesmu pārliecināts, ko tu domā ar - jūs varat izveidot savienojumu vietas uz zemes.

Shēma ir zemes. "Šasijas". Pat tad, ja ir pārnēsājamas "Zeme" ir veikt pole aprakti augsnē .. Parasti, lai izkliedētu enerģiju, kas citādi varētu iznīcināt iekārtas. Šajā gadījumā jums būs pieslēgties zeme- Zemes. Kas šobrīd ir augsne. iekārtas esot pamatots, ja ir conneced uz zemes! Ir kā spēle vārdiem.

Es gribu zināt, kāda ir atšķirība starp "pamata" un "Zeme". Ir "Zeme" un "Zeme" ir tāda pati.
"Zeme" kopumā sistēma vadi, kas izbeidzas tajā elektrodu, kas ir pietiekami saskarē ar zemi. "Zeme", tad nav "zeme", bet veic tajā pašā potenciālu.
Vai es varu pieslēgt "Zeme" tieši "Zeme"
Atkarīgs savu pieteikumu.. NEC un CEC ir īpaši par "to, ko, kur, cik" ar zemējuma un galvojumu. Jūs, iespējams, pārkāpj kodu veicot obligācijas vai neitrālu uz zemes, un jums var arī noteikt sev līdz ļoti nepatīkams pārsteigums.

pateicoties eltonjohn un GetDeviceInfo es gribu zināt, vai es varu īsi zemi un zemi. es varu veikt zemes no zemes vai otrādi. līdz GetDeviceInfo Lūdzu, aprakstiet par NEC un CEC.

Zeme ir fizisks savienojuma ar zemi. Tā nedrīkst būt pamats ķēdē. pamats ir kopīga atskaites punkta tajā ķēdē. jebkura ķēdes ir jābūt zemes. ne katrs ķēdē ir "zemes".

Valsts / Kanādas Elektrības kodekss. Jums būs kaut kas līdzīgs.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back