Kāda ir atšķirība starp Ropass un Resr attiecību LDO kondensators?

M

mady79

Guest
Hi All, vajadzīgi daži info par izejas kondensatora par LDO Balstoties uz stabilitātes prasībām, var būt izejas vāciņu 1uF līdz 3uF balstās uz dominējošo pole atrašanās vietu un mērogu ESR accordigly lai būtu cilpa stabilitāti.. Mans jautājums ir, kā , lai izvēlētos vērtību vāciņu? Kāda ir atšķirība starp Ropass un Resr attiecība? Any help būtu appreciated.

Es drīzāk zinu, ka pašreizējais darbaspēka emigrāciju no slodzes. Ja slodze ir impulsa slodze (maiņu avota), kondensators vērtība ir atšķirīga. Par tantala vāciņu vai keramikas uzgali, jo zemu ESR dabā, par unstability lietas būs minimums.

Slodze ir pulsa slodze. Ropass ir noteikta ar Vdssat no PVO un max slodzes strāvu. Nav dominējošs pole paredzēts nodot tranzistors vārtu kapacitātes ir UGB. Teiksim tā ir 1MHz frekvenci. Pdominant = 1/Ropass * Tiesai Mans jautājums ir Vai es varu izvēlēties jebkuru frekvenci dominējošo pole vietu un aprēķināt Pirmās instances tiesa, vēlāk skala Resr stabilitātei. Es domāju, Tantals cap> 1uF ir stabils ESR. Es domāju, ka varu izvēlēties mazāku vāciņu (aptuveni 1uF ) un joprojām nodrošināt stabilitāti, nevis izvēloties Big vāciņu, piemēram, 2 līdz 3uF. Otrā lieta, ko es gribētu zināt, ir, ir obligāti, lai nodrošinātu, ka pole dēļ apvedceļu vāciņu krīt ar in UGB atklātā cilpa analīzi. Gaida interesantas atbildes

Cienījamie Mady, LDO ir 3 polu un viens nulle sistēmu. Es ceru, ka mēs esam vienisprātis par to. Tātad sistēma ir inherentally nestabila. Tagad, ka mums ir kaut atcelts bez dominat pole un nulles, ja mums ir mūsu bypass pole iekšpusē UGB pase rezerves un stabilitāte ir hit. Es nodrošinās manā dizains, kas apiet pole ir tālu ārpus UGB

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back