Kāda ir atšķirība starp pulksteni buferis un parastā bufera atšķirība?

P

pratap_v

Guest
kāda ir atšķirība starp pulksteni buferis un parastā bufera atšķirība? lūdzu, dont pateikt man lietām, piemēram, disku stiprās ...

hehe, cik es zinu, cell_rising un kas pārejas laika pulksteni buferis ir gandrīz vienāda, bet normāls buferis nav. lai mēs varētu saņemt maksājumu ciklu pulksteni.

Tikai, lai pievienotu vēl vienu, diff aizkavējuma termiņš būtu min uz visiem PVT stūriem ... Attiecībā yln

"Tikai, lai pievienotu vēl vienu, diff aizkavējuma termiņš būtu min uz visiem PVT stūros ... uz yln" Hi, es aprunāt get ur ans.Can u PLZ izskaidrot. Regards, deepa

Pulkstenis buferi ir īpaši paredzēti buferiem izmantot pulksteni koku sintēze un pulksteni maiņu. Šie buferi ir vienāda pieauguma un krituma reizes, lai gan pulksteņa malām ir tāda pati nogāze, ir vienādi. Šie buferi ir arī zems kavēšanās un mazākā parazitāras kapacitātes, lai nākamais bufera vai loģika nav slodze bufera un rada pulksteni vilnim slīpums mainīt.

pulksteni buferis ir ideāli CTS! speciāli izstrādātas, lai hav pašiem pieaugt n kritums laiks .. tādējādi izmanto pulksteni koku n vairāk nekā dažreiz normālos buferiem vai invertoriem r lieto CTS

pulksteni buferiem ir gandrīz pats pieauguma un krituma laikā un arī mazāk parasitics vien normālu buferi, ko izmanto datu ceļu.

vispār, pulksteni buferis ir gandrīz vienādas pieauguma un krituma kavēšanās, tā ir laba īpašumu pulksteņi. normāls buferis ir pieauguma un krituma kavēšanās atšķiras daudz. [Quote = pratap_v], kāda ir atšķirība starp pulksteni buferis un parastā bufera atšķirība? lūdzu, dont pateikt man lietām, piemēram, disku stiprās ...[/quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back