Kāda ir atšķirība starp fanout un fanout slodze differnt?

R

rickyice

Guest
Kāda ir atšķirība starp fanout un fanout slodze differnt?

Hi Rickyice, es nezinu atšķirīgas fanout un fanout slodze. Es domāju, ka tie ir tie paši. Tomēr es esmu informēts par atšķirīgas fanout un slodzes. Inženierzinātnēs termiņā kopējais fan-out ir skaits, cik ieejas pins izlaidi vadītāja. Piemēram, ar fanout 3 nozīmē, ka neto ir trīs ieejas (daži varbūt bi-virziena) tīklā. Tomēr lib defination ventilatoru-out ir. Atšķirīgs. In. Lib, ievadi pin var būt fanout vērtība kaut ko (piemēram, 1,2321). Tad, DC, fanout ir summa no šiem fanout vērtību. Slodze ir kapacitātes slodzi. Tā ir summa no visiem ievades vāciņu un wireload vāciņu. Regards, Eng Han www.eda-utilities.com

Čau, Tas ir atkarīgs no konteksta, kurā jūs izmantojat. Fanout nozīmē, cik kravu (lasīt tīkli) ir saistīti ar produkciju pin. Fanout slodze attiecas uz kapacitātes piemērotā vienībām. Tas ir atkarīgs no konteksta, kurā termini tiek lietoti EDA BOY

Es uzskatu, ka ir starp fanout un fanout slodze starpību. Fanout ir spēja vārtu izejas braukt bez ieejas citu vārti. Fanout slodze nāk formā kontekstā. ti Teorētiski var teikt, ka bezgalīga neviena vadu var aiziet no o / viena vārtu p, bet realitāte ir tāda, ka vārti nevar braukt tik liels "LOAD". Vai tas ir OK?

no DC uzskata, fanout ir savienota šūnu skaitu uz šūnu produkciju, savukārt fanout slodze nozīmē izejas slodzes kapacitāte (ieskaitot parastic vāciņu, kas ir novērtēta ar wireload modeļa) tomēr nav lineāra sakarība starp fanout un fanout slodze, un fanout slodze būtu precīzāka.

Hi Jackson, es uzskatu, ka DC neatbalsta "fanout" atbilstoši jūsu defination. Ja jūs atsaukties uz. Lib standarta šūnu, ievadi pin ir "fanout", un tas nav nepieciešams vienāda ar 1. Kad es strādāju ar Magam instruments, ir vēl viens komandu, lai iegūtu inženierzinātņu defination par fanout (viena jums lietošanai). (Es nevaru atcerēties komandu, kā es neizmanto Magma līdzeklis vairāk nekā gadu). Regards, Eng Han

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back