Kā veikt TDR Probe

1

1a2s3d4f

Guest
Hi visiem, es ceru, ka es pēc šī ir īstā vieta. Es gribētu zināt visus veidus, kā padarīt zondi. Šī zonde izmantos, lai ziņu pretestība uz PCB (daudzi slānis). Tas būs savienot ar Tektronix 8200 TDR iekārtas. Es polārā zondi, tomēr starp signāla un zemes attālums nav tas pats attālums kā zondes. Tā rezultātā, es uzskatu, man ir nepieciešams, lai padarītu savu zondi. Es gribētu zināt, kas ir labākais veids, kā padarīt šo 50 ohm un izmantot ar šo TDR mašīnu. Starp citu, ja starp diviem attālums pa ir pārāk tālu prom, kā jūs puisis ieteiktu vēstījums, kuru tā pretestība. Mana pieeja ir tas padara zondi. Jebkura ideja būtu pateicīgi. Paldies

Es nesaprotu precīzu problēmu. Pieņemot, jums ir veikt vienu beidzās mērījumu, zondi vajadzētu savienot ar 50 omi kabeli bez pārtraukšanas uz testa struktūru. IPC spilventiņu izkārtojums ir izstrādāta, lai atbilstu šai prasībai. Atšķirīgs izkārtojums, iespējams, saistīta ar lielāku pārtraukumu, ar pietiekami ilgu pārbaudes struktūras, measuremet būtu arī darbs, citiem vārdiem sakot, jūs varat atšķirt zondes pieslēgumu un pārbaudes struktūru šajā TDR vilnim. Jums vajadzētu izskaidrot savu pa problēmu precīzāk.

[Quote = FVM, 1080173] Es nesaprotu precīzu problēmu. Pieņemot, jums ir veikt vienu beidzās mērījumu, zondi vajadzētu savienot ar 50 omi kabeli bez pārtraukšanas uz testa struktūru. IPC spilventiņu izkārtojums ir izstrādāta, lai atbilstu šai prasībai. Atšķirīgs izkārtojums, iespējams, saistīta ar lielāku pārtraukumu, ar pietiekami ilgu pārbaudes struktūras, measuremet būtu arī darbs, citiem vārdiem sakot, jūs varat atšķirt zondes pieslēgumu un pārbaudes struktūru šajā TDR vilnim. Jums vajadzētu izskaidrot savu pa problēmu precīzāk [/quote]. Problēma nav SMA 50 omi kabeli. Problēma ir plaisa uz zondes tapu. Starp zondes tapu ka man ir attālums nav tas pats kā attālumu uz PCB. Rezultātā. Man vajag, lai savu 50 omi zondi (viens un diferenciālis). Lūdzu paskaidrot vairāk. Es nedomāju, padarot zondes ir 1 laba ideja šajā lietā, bet to, kas ir veids, kā padarīt mērījumu, ja apzīmējums un zemes neietilpst attālumā zondes tapu. paldies

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back