Kā veikt squarewave ar dominējošo biežums

D

djalli

Guest
Skatīt iecirkņa turpmāk.Man ir filtrs.
Bet pēc tam, kad filtrs Es vēlētos, lai izveidotu kvadrātveida vilnis ar dominējošo frekvenču kas circuit turpmāk 60Hz.
Visticamāk dominējošā frekvence ir augstākais vienu diapazonu spektra filtrētās mans bandpass.

Square vilnis 1volts pp
uc Just kvadrātveida viļņu, Amplitūda nav nozīmes.
Man nav atrisinājums.Can you help me.Paldies.Many thanks!
djalli.

Vai jums, izmantojot Spice?
Man nav analog inženieris bet es redzēju, kas Spice varat definēt daudzas veida stimulus.
Par squarewave noteikti var izdarīt.
Un, ja Jums ir metion par reālu sistēmu.
Tas ir daudz vieglāk ģenerators ir squarewave, tas ir?

Vieglākais veids ir izmantot VPULSE iedarbības (tas ir AVOTI bibliotēka)
Jums jādefinē tās parametrus V-V, impulsa platums, periodā, un pieauguma un krituma reizes.

Tas ir all!Ērts!

Atā
Bukitoo

Ne kā ievade sorry man ir maldinājis jums.Es gribu radīt sqare viļņu pie produkciju.Atvainojiet vēlreiz.I am sorry.

Pēc tam, es nesaņem ideja.
Vai vēlaties, lai izveidotu kvadrātveida vilnis no sinusoids?

Bukitoo wrote:

Pēc tam, es nesaņem ideja.

Vai vēlaties, lai izveidotu kvadrātveida vilnis no sinusoids?

Es domāju, ka varat izmantot loģiskās ieejas.Schmitt trigger izlīdzinošo varbūt.

Nedarbojas kā Es tā sagaida.

Skatīt attēlu Esmu piestiprināšanai.
Jābūt daži triks, lai izveidotu kvadrātveida vilnis kā produkciju ar visaugstāko dominējošo frekvenci.
Šajā gadījumā ir 60, daži citi gadījumos ne 40hz vai
utt
I dont know.Vai šo kādreiz būtu jādara?
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

sorry ....I
didn't thougth par amplitūda ...faktiski i thougth, ka 60 Hz sinusoid bija lielāka amplitūda nekā citi.filtram ir 60 Hz Centrālā freq?
varat izmantot selektīvākas vienu.
Kurā pieteikuma Jūs izmantot šo ķēde?

True Bukitoo amplitūdas 60Hz dominējošs biežums ir lielāks shematisks I norīkoti.
Bet kas notiks, ja mans instruktors, kas padara manu dominējošo frekvenču amplitūdu mazāk kā reizi signālu 40-80Hz diapazonā.

Visi, kas tas ir kvadrātveida vilnis, ka nav jautājums amplitūda tas ir, bet ir biežumu augstākais signālu klāt kreisā ar filtru.
Duty cikla squarewave jautājumus, kas nav pati kā amplitūdas sqauarewave.

thank you all.Es zinu, tas ir dažas triks aiz tā citādi mums nav tā, kā projektā.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back