Kā veikt sadalīt 60 counter?

thanx par givibg atbildi ... es wann jāzina arī kaplis 2 / 3 frekvenču mēs varam iegūt no viņa ievadi pulksteni, izmantojot skaitītāju.

var u paskaidrot mazliet vairāk, kā ar gredzenu counter ,.... un vēl viens jautājums ---- iegūt 2 / 3 no takts frekvenci ...

2 / 3 .. Reizināt ar 2 (X-OR vārti), un izdalot ar 3 (JK, piemēram) .. Sveicieni, IanP

yaa es mēģināju, bet nespēja iegūt viļņu .... i got sajaukt ...... CANU, lūdzu, palīdziet man vilnim .... i got mod 3 vilnim, bet kā XOR helds jo reizināt, ka i don `t nāca zināt ....

Var kāds izdarīt viļņiem vai shematisks, lai iegūtu vairāk ideja .. Nesaprata implemenattion 2 / 3 clcok frekvenci?

[Quote = IanP] 2 / 3 .. Reizināt ar 2 (X-OR vārti), un izdalot ar 3 (JK, piemēram) .. Sveicieni, IanP [/quote] Ir ļoti grūti īstenot labas reizināt ar 2 sub-mikro process.

thanx par givibg atbildi ... es wann jāzina arī kaplis 2 / 3 frekvenču mēs varam iegūt no viņa ievadi pulksteni, izmantojot skaitītāju.

var u paskaidrot mazliet vairāk, kā ar gredzenu counter ,.... un vēl viens jautājums ---- iegūt 2 / 3 no takts frekvenci ...

2 / 3 .. Reizināt ar 2 (X-OR vārti), un izdalot ar 3 (JK, piemēram) .. Sveicieni, IanP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back