Kā veikt rezistors Magic izkārtojums

S

smoglu

Guest
Hi. Es esmu ņemot CMOS analog dizaina kursu un kursa projekts man ir nepieciešams iesniegt izkārtojumu mana dizaina, izmantojot Magic. Tad man ir nepieciešams, lai iegūtu. Spice failu, izmantojot ekstraktu ext2spice komandas un simulēt. Spice failu LTSpice. Man ir 100 omi rezistoru manā circuit, un es nevaru īstenot to, Magic. Es mēģināju lietas, piemēram, metal1 un arī rmetal1, bet neviens no tiem strādāja. Vai kāds parādiet man, kā īstenot rezistors, un man ir nepieciešams papildus komandas, lai iegūtu to spice failu? Paldies jau iepriekš.

metal1 vai metal2 nav pretestības. izmantot plēves pretestību n materiālu un aprēķinātu platību reqd par 100ohms. izvēlieties piemērotus l un w. izdarīt to burvju. jo magic ir tiešsaistes KDR pārbaudīt un koriģēt. tad ekstrakts spice netlist. srizbf 5thmay2010

Paldies par atbildi. Mana problēma ir tā, kaut gan man materiāls, lai iegūtu rezistoru, es nevaru redzēt to spice failus. Varbūt man nav savienot pareizi. Vai burvju interpretē ķēdi, atkarībā no to kārtām mēs izmantojam? Anyway, jūs varat sniegt man vairāk informācijas? Es joprojām nevar izdarīt. Edit: Starp citu, Vai tu domā kādu slāni, plēves pretestību? Man nav šāds slānis

Ja Jums ir sastādīts pareizi, tad burvju noteikti spice to. -Vai burvju interpretē ķēdi, atkarībā no to kārtām mēs izmantojam? neatkarīgi no slāņiem, ja ir pieslēgums, tad nav problēmu. -Vai tu domā kādu slāni, plēves pretestību? nē kārta ... skatīt VLSI grāmatu, lai iegūtu jēdziens plēves pretestību. srizbf 5thmay2010

Jūs varat mēģināt izmantot nwell vai poli inorder iegūt rezistenci. izveidot izkārtojumu rezistors un arī R = 100ohm garšvielu un palaist LVS saglabājot & B pin nosaukumiem rezistors mērķiem (gan shematisks un izkārtojums). Jūs varat saņemt pretestība no LVS ziņojumu. (Tā tiks parādīta parametra kļūda un pretestība), iet ar dizaina noteikums dokumentu, lai iegūtu aptuvenu plēves pretestību. BTW u nepieciešamību izmantot rezistors slāni, lai instruments to atzīt rezistors. Regards, Sree

Čau, U var izmantot poli, lai padarītu rezistors MAGIC, noteikt poli kā rezistors u ir likts pseido slānis. Pseido slānis vārds ir pseido rpoly. Sniegt divus termināla vārdi tad ekstrakts jūs saņemsiet vērtību pretestība starp mezgliem. Ja u ir nepieciešams es jums nosūtīsim scipt, kas rada nepieciešamo pretestības vērtību, izmantojot POLY.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back