Kā veikt precīzu PLL kalibrēšanu?

S

stsiligg

Guest
Es gribu callibrate par PLL (74HC4046AN) kā daļu no mfsk demodulators manu diplomdarbs. 17 dažādas frekvences, kas atbilst 17 dažādu analogo sprieguma iekļūt fāzes salīdzinājuma. PLL ir atslēga ikreiz dažādos frekvenci. Esmu tryed jebkuru kombināciju RC filtru, bet labākais rezultāts ir parādīts šajā attēlā panta images.elektroda.net/14_1159529006.JPG). Vai ir kāds veids, kā iegūt labāku signālu? Jebkurš palīdzēt?

Es domāju, ka jūsu modulētu signālu (ar tā 17 vērtības) ir pārāk biežus salīdzinājumā ar vidējo biežuma jūsu FSK signāls Mēģiniet samazināt frekvenci modulācijas signālu (teiksim FMOD) un tajā pašā laikā trimm RC konstante Jūsu LPF filtrs (1. lai RC LPF ne vairāk un ne mazāk), lai pārbaudītu: FMOD = 1/2 * PI * R * C veiksmi

Paldies par jūsu atbildi. Mani frekvences pie baseband novieto no aptuveni ~ 20KHz līdz 90kHz. Šis laukums signāls tiek transmited no RF modulis pie 433.92 MHz. Pēc tranzītā es saņemšu sākotnējo signālu (20kHz līdz 90kHz), un šīs fraquencies es gribu pārvērst spriegumu. Šajā brīdī es izmantoju PLL. Ko jūs domājāt, sakot, ka modulācijas signālu ir pārāk biežus salīdzinājumā ar vidējo frekvenci? Vai jūs zināt citu veidu, kā padarīt dažādus spriegumus no dažādām frekvencēm?

Vai jūs domājāt jums ir 17 frekvences (visas no tām starp 20kHz un 90KHz) let'us viņiem piezvanīt F1 f17? Ja tas tā ir, mans jautājums paliek: ja jūsu signāls iet no vienas frekvences uz citu frekvenci, to iesniegšanas biežuma maiņa notiek ar noteiktu ātrumu vai ritms. Tas ir tas, ko es domāju ar "biežums modulācijas signālu". Ja jūs zināt precīzu valu no šiem 17 frekvencēs, jūs varat izvēlēties citu risinājumu: Jūs varat izdarīt 17 dažādas joslas caurlaides filtri katrs virzot uz šo frekvenču vienu un followwed ar amplitūdas detektoru un Schmidt mēlīte. Beigās ķēdes jums jāizdara sava veida APK katras ieejas bitu atbilst uz outout ar Schmitt sprūda un svars ir atšķirīgs ar citiem. labu veiksmi Un atvainojiet par manu slikto englich.

No takts frekvenci, citiem vārdiem sakot simbolu ātrums (ātrums, kuru signāls iet no vienas frekvences uz citu frekvenci) ir 20kHz vai (1/20000) s, kaut ko kas nozīmē zemu signāla līmeni. Es domāju izmantot filtrus, bet šie analogie filtri ir ļoti grūti jākalibrē, jo īpaši tagad, kad man būtu bijis 17different filtrus. Priekšējās Šo iemeslu dēļ es gribētu pll. Vai jūs zināt, ja tas būtu ieteicams izmantot aktīvo filtru?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back