Kā veikt padstack ar sarežģītām forma vai * CAD LA * JUMS

L

luben111

Guest
Sveiki,

Es strādājot ar 9.2.3 vai * CAD.

Kad es veicu skārienekrāna pannel ar silīciju taustiņi man ir nepieciešams, lai izveidotu nospiedumu ar 2 padstacks ar sarežģītas formas.Ar CorelDraw es varu darīt viegli jebkurā veidnes ar tieši izmēri, bet es neredzu veidu, kā importēt no Corel bibliotēkā Manager.

Pašlaik es eksporta CorelDraw attēlu DXF formātā.Tad es ievest to izkārtojumu DXF.Tāpēc es varētu saņemt savu sākotnējo attēlu, piemēram, šķēršļiem.Tad es definētu padstaks no galvenajiem, piemēram, nelielu circules un manuāli nostājā ievesti no CorelDraw attēlus atslēgas ....ne elegants vispār, bet darbojas.

Būtu lieliski, ja es varētu darīt to vērā Library Manager tieši ....Vai ir kaut kādā veidā, lai importa formu (šķēršļiem)
pārnes Library Manager?

Sveicieni
Luben

Dear ...

Relly Es nezinu, kā radīt sarežģīt forma Orcad.jo, ja to izmantot, bet gan sarežģīts dizains, es Izmantojiet kadence PSD vai Mentor Expedition WG, tie ir spēcīgs, lai PCB dizains, visu to, kas jums ir tas, ko redzat.

Ar laba vēlējumiem

Concat

Hi ..

>>>Citāts:

Es izmantoju kadence PSD vai Mentor Expedition WG, tie ir spēcīgs, lai PCB dizains, visu to, kas jums ir tas, ko redzat.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back