Kā veikt mazo X-Band Oscillator

J

johan_tr2000

Guest
Hi, kāds var palīdzēt? Viļņa garums ir aptuveni 3 cm. Es ceru, ka vienkāršākais vienu. Thx + Rgds, TR2000:)

Lūdzu, ļaujiet man zināt, specs. Fāzes trokšņu, joslas platums, tehnoloģiju (MMIC vai MIC uc), stabilizācijas laiku. DJ

Sveiki, es tikko sāku strādāt ar mikroviļņu sistēmu. Es gribu darīt eksperimentēt ar viļņvada, ka man ir veikts. Vienkārši eksperiments kā mērīšanas viļņa garumu, SWR, jauda, Atenuation, T-šunta, utt ir tas, ko es vēlos veikt. Kas man ir nepieciešams tagad ir Oscilator, kas var radīt X-band mikroviļņu signālu (3cm), ka es varu izmantot ar viļņvadi. Es domāju, ka aptuveni 10 mWatt būs pietiekami. Thx + Rgds, TR2000

Hi EAF, no Siemens atsauci, kabeļu produkcija (Coaxs). Kas man nepieciešams, ir oscilator izlaidi var tieši savienots ar manu viļņvada. Vai jums ir kādas idejas? Thx + Rgds, TR2000

Hi, Gunndiode vai Impatt diode ir aktīva kopējā ierīci izmantot viļņvada oscilatoru. Ja jūs uzstāj, lai izmantotu BJT vai FET ar viļņvada rezonatoru: 1. Izmantojiet BJT (vai FET) slodze E (S) ar kondensatoru un zemas pretestības pie C (D). Spēlē ar iekraušanu elementu parametri, lai iegūtu "labu" negatīvs resistanse pie B (G), aptuveni -30 omi. Ekvivalentā shēma pie B (G) ir negatīva rezistors virknē ar kondensatoru. 2. Pievienot pārraidīšana līnija B) G) līdz ekvivalentā shēma ir paralēls rezonatoru ar negatīvu pretestību. (In smith chart S11 ir B (G) iet no līdz leju vs frekvenci). 3. Ielādēt šo portu, paralēli rezonatoru (piemēram, Dielektriķu rezonatoru) un būt pārliecināti, ķēdes darbojas kā oscilators. Izmantojiet ADS Osc portu rīku, piemēram,. 4. Prakse darīt varavīksneni, kas viļņvada top orderto couplr B (G) pārraidīšana līniju viļņvada. Tā darbojas. DJ

Kāpēc nav jūs izmantojat veco X frekvenču joslas dobumā atgādinājuma signālu?. Tā ir pielāgota pie 10595 MHz, bet viegli regulējamiem apkārt, stūres apmēram 10 mW, un prasa tikai 8 V DC. Arī ir uzstādīta Mixer diode noderīga citiem lietojumiem. Vienīgais trūkums ir tas, ka RF ir pieejama tikai ar viļņvada, jums ir nepieciešams nesējraķete koaksiālo kabeli. Mandi

Mēģiniet Agilent App Piezīme A008 too. Arī Man ir vajadzīga neliela palīdzība: Man vajag izstrādāt patstāvīgu svārstīgas maisītāju (SOM) pie 2.4GHz. DR ir saistīts ar 2 microstrips saistīti ar vārtiem un FET drenāžas veido atgriezenisko saiti, tāpat kā daudzas DRO dizainu. 2 jautājumi ... 1. Kā es varu modeli DR kopā ar 2 microstrips? (Tehniskie dokumenti liecina, ka viņi to darīja, bet ne kā!) 2. Padarīt pārveidot DRO par SOM, kā es varu barības RF? Pāris to pie tranzistoru vārtiem? Paldies!

1. izmantot divas dažādas ideālu transformatori, lai pāris paralēli RLC rezonatora uz līnijas. 2. Sniegt atsauksmes DRO kā jūs lloking par vārtiem ir 50 ielādes ohm. Jūs varat izmantot šo ostai RF ostu. Ja jums nav pārveides zudumu ierobežošanu lietošanas 3dB att. pie RF ieejas ostā (vārti). Ja jūs izmantojat divas atvērtas raksti pie vārtiem un drenāžas, varat izmantot diplexer iztekā attiecībā uz produkciju un RF ievade. DJ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back