Kā veikt bibliotēkas fails, kas uzvedās kā Keil bibliotēku?

H

hock

Guest
Man ir apkopoti daudzi mani bieži izmanto funkciju zvanus un vadītājiem, lai lib failu. Visi darbi labi, ja es arī lib projekta failu un galvenes faila pamata c failu. Es esmu kļūst daudz warining ziņojumiem subroutines un funkcijas aicina neesmu, izmantojot. Kā es varu lib failu, kas uzvedas tieši tāpat kā Keil lib fails (tas nav nepieciešams, lai to iekļautu projektā un nav nepieprasītās segmenta brīdinājumi)? Paldies ieķīlāt

[Quote = ieķīlāt] Kā es varu lib failu, kas uzvedas tieši tāpat kā ke * il lib fails (tas nav nepieciešams, lai to iekļautu projektā un nav nepieprasītās segmenta brīdinājumi)? [/Quote] Keil saiti subroutine ietvaros lib ar "modulis", ne tikai sauc subroutines (visu kods tiks iekļauti, ko tās būvētas modulis). Jūs varat sadalīt funkcijas vairākās individuālās C failus tad būvēt visu uz LIB. (Ti, C failu kā moduli LIB) BTW, "Nepieprasītais segments Brīdinājums" ir ne tikai brīdinājuma ziņojumu, nesamaksātā daļu būs ēst savu kodu un RAM telpā. Lai pievienotu "NOOVERLAY" in Link Control, kas novērsīs brīdinājumus. Maķedonija

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back