Kā veikt 4017 IC darba

E

eltincho2202

Guest
Hei visiem! Es esmu diezgan jauns šajā jomā ... Tātad, nav tiesnesis mani slikti, ja šis jautājums ir kā iesācējiem, XD Man ir problēma ar manu circuit, specificly in 4017 IC. Ķēde nav darīt kaut ko pārsteidzošu ... tā tikai ķēde, kas savukārt par dažiem, kas konkrētā brīdī gaismas. Es ķēdes sev divus vai trīs gadus atpakaļ, un man nebija pabeigta, un tagad es gribu, bet es neatceros neko! Es gribu zināt, kā gan 4017 darba pulksteni. Iecirkņa saka, ka ir 1Hz ieejas ... Es esmu strādā to Livewire, un tas strādā perfekti tur. Man saiti uz priekšstatu par manu ķēdes, jums ir izdzēst atstarpi starp h un TTP, izraisīt Es esmu jauns un man nav nekādu post ievietojis yet. Šeit ir saite h ttp: / / images.elektroda.net/100_1284252353_thumb.png Paldies visiem draugiem, man tiešām ir nepieciešams, lai izveidotu šo izraisīt tas ir par mana draudzene un ir ļoti svarīgi, lai man:) paldies!

var mikroshēma kaitējumu pls izmēģināt citu, lai pārbaudītu, sorry dude pic ir tik mazs, es nevarēju izlasīt jūs varat post pic augstā izšķirtspējā šeit, var būt mēs varam jums palīdzēt šo iemeslu

jums ir veidot vienu ķēdi, lai saņemtu 1Hz, kas izvirzīti. mēģināt taimeris 555, lai saņemtu šo 1hz.there citas metodes arī, bet ar 555 ir viegli

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">-------- - Post Pievienotā 02:11 ---------- Previous post bija 02:07 ----------</span></span>
šeit ir iecirkņa [ url = http://electroschematics.com/4843/1-hz-pulse-generator/] 1 Hz impulsu ģenerators [/url] 1 hz izeja 1 Hz takts frekvenci bez radiofrekvenču 4017 nedarbosies, ja vēlaties atšķiras izejas ātrāk jums ir palielināt biežumu un uz lēnas līmeņa samazināšanās ievadīto frekvenci. paldies

Paldies, es strādāju agrāk ar 555, un es esmu, izmantojot iecirkņa es esmu ēkas vienā. Es mēģināšu to un ļaujiet jūs zināt, kā to darīja darbu, paldies!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back