Kā veidot smart 14A 24V akumulatoru lādētājs

P

Pboshoff

Guest
Vai annyone man palīdzēt ar diagrammām, kā veidot smart akumulatoru lādētāju, kas pārvērš AC 240V uz 24V Vismaz 14
Pēdējo reizi laboja Pboshoff par 3 februāris 2010 21:25; rediģēts 1 reizi kopā

Es neesmu pārliecināts, kāda veida baterijas esat maksas.Vai jūs domājāt barošanas vietā?
Anyway, tas ir labs saite jūs varat sākt no http://circuitdiagram.net/electronic/power-electronics
-
Amr Ali
www.embedded-tips.blogspot.com

Sveiki

Akumulatora lādētājs ir atkarīga no veida baterijas ķīmijas vēlaties maksas

ir daudz metode iekasēšanas akumulatoru: piemēram, līdzstrāvas, strāvas impulsus, utt

Kāda veida baterijas jūs lietojat?

Visu labāko

Bobi

Jums ir dažas iespējas šeit, bet man ir daži jautājumi:

1 maksas.) Kādas baterijas ķīmija jūs meklējat?
2.) Ko jūs saprotat ar gudru?

Jebkura circuit jūs nākt klajā ar ietvers AC -> līdzstrāvas ķēdē, tie ir pieejami pilnīgi pie plaukta vienībām aka ķieģeļu vai barošanas avotiem.Šis būs jūsu 240VAC un izejas līdzstrāvas spriegums.Jūs, iespējams, vēlaties kaut ko 30VDC / 20A izejas diapazons (bet tas ir atkarīgs no efektivitāti, jūsu lādētāju).

No turienes jūs varat izveidot daļēji diskrēti mikroshēmas no nulles ar salīdzināmu vai izmantot pie plaukta lādētāju IC.Paskaties TI's Bq sērijas, piemēram.Linear tehnoloģiju un, iespējams, Maxim var būt risinājumi, kā arī.Taču tas ir ļoti atkarīga no jūsu ķīmiju.Svina skābes ir viegli izveidot lādētāju ar Li-Ion un NiMh ir vienlīdz grūti un bīstami, ja jūs nezināt, ko jūs dara.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back