kā veidot mobilo uztvērēju ckt?

H

harisharavind

Guest
Es vēlos zināt, kā veidot mobilo uztvērējs ckt, kas spēj attēlot msg nosūtīja pls help

Būtībā tas ir ļoti grūti izgatavot mobilo uztvērēju daļu pēc UHF radiofrekvenču pamatnostādnes, izkārtojumu un dizainu, ir ļoti sarežģīti. Lai atvieglotu, varat izmantot SIM300 GSM modulis saskarnē, piemēram, PIC vai AVR mikrokontrolleru, kas pēc tam parādīt saņēma ziņu par LCD .... cheers

vai jūs varētu pls paskaidrot, kā to izdarīt. es vēlos, lai pārbaudītu saņemtā parauga tekstu vai rakstzīmes kā lielāko profesionālo TV programmas, kurās tiek prasīts izvēlēties no skatītājiem un saskaitīt izvēles katra varianta. vai jūs varētu paskaidrot, kā es iet par to

Kā par savu sākotnējo post, man bija tikai sugested veidā par to, kā jūs varat darīt. Par to, kā izmantot SIM300 moduli, ir labi paskaidrots tās datu lapā. Ja jūs meklējat pilnīgu projektu, jūs varat saņemt labāku atbildes no kolēģiem locekļiem .... Cheers

Paldies. Bet kā es varu sazināties ar kolēģiem locekļiem. Es esmu jauns un vēl dont zināt, kā šo vietni darbojas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back