kā veidot mikrokontrolleru ķēde?!

Ja jūs dodaties uz pilnu izstrādi un īstenošanu, 1) Pierakstiet funkcijas mikrovadības jūs gatavojaties dizains 2) Dizaina arhitektūra diagramma, kas varētu apmierināt ar visiem jūsu mikrokontrolleru funkcijas. 3) rakstīt kodus verilog vai VHDL katram bloks arhitektūra diagramma un simulēt to instrumenti, piemēram fpga priekšrocību vai konspekts vai ncsim. 4) reizi imitētas, to var sintezēt izmantojot instrumentus meli precīza sintezatoru vai RTL kompilators ..

Patiesībā mani projekti ir viens termometrs sensors .. tas ir tāpat, mēs nesam displeja termometru .. ka termometrs vajadzētu mērīt vēlamo platību, un ikviens var redzēt, tāpat kā elektroniskais pulkstenis .. kāds man teica, lai vispirms izstrādāt temperatūras jutīgu circuit .. Man ir dota diagramma, un viņš teica, ka es varētu interfeiss VHNT dizainu ar mikrokontrolleru ķēdes, kas var ADC un vadīt LCD displejs ... Kā es varu darīt to soli pa solim? jūs varat man palīdzēt?

kas mikrokontrolleru jūs lietojat? pirmkārt, jums ir jāizvēlas visas sastāvdaļas jūs gatavojaties izmantot, un pēc tam to apskatīt visu sastāvdaļu "datu lapās. Otrkārt, es domāju, ka tas ir labi, ja jums organizēt lietas izlemjot, kura UC pin kontrolē to, ko savā pieteikumā. Jūsu situācijā, es domāju, ka gribētu būt pietiekami tikai 8 biti uz displeja (vienalga kāda veida displejs jūs izmantojat) un 1 pin uz ADC (ja jūs izvēlaties UC ar iekšējo ADC). Tad, ja jums jau ir sensora ķēde, viss, kas jums ir, lai, ir savienot izejas signālu sensora ķēdes uz ADC un (pieņemot, ADC ir iekšpusē UC) uz LCD pārāk uz UC. Tas ir diezgan vienkārši. Tikai neaizmirstiet VCC, GND ar savu ķēdi un oscilatoru uz μC. Es ceru, ka palīdz jums!:

Es zinu, tas palīdzēs man vairāk nekā daudz .. paldies .. Es novērtējam jūsu laipnību .. paldies ..

Nav par ko. Es ceru, ka jūs saņemsiet, lai pulcēšanās to viegli tagad. : D

okey .. paldies ..: D [size = 2] [color = # 999.999] pēc 1 minūtes: D: [/color] [/size] paldies ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back