Kā veidot DPLL? Resursu pieprasījums,

C

cslover

Guest
Kā veidot DPLL. ja Jums ir doc par DPLL, lūdzu, sūtiet to man. Paldies jau iepriekš.

Hi Jūs varat apskatīt: h ** p: / / w * w.actel.com/documents/s04_18.pdf

Es esmu ļoti ieinteresēts šajā tēmā too. Jebkura padziļinātu informāciju?

Hi Ir arī tas ap piezīme Texas Inst. h ** p: / / www-s.ti.com/sc/psheets/sdla005b/sdla005b.pdf

DPLL, sastāv no 3 daļām parasti: PD, K letes un I / D dalītāju. PD: posmā detektors, izmanto, lai atklātu fāzes starpība starp ienākošo signālu (Ref biežums) un DPLL (fedback no produkcijas) izlaidi; PD būs izejas uz augšu vai uz DN signālus, kas norāda fāzi starpību. K counter darbojas kā cilpa filtrs, tā produkciju veic vai aizņemties impulsu, ja skaitītājs ir vienāds ar iepriekš K, un skaitītājs ir gotten caur paraugu ņemšanas līdz / dn signālus izejas no PD. I / D dalītāju ir kontrolēta divider.It būs izejas centrālajā frekvenci dalot noteiktu skaitu. Tomēr sadalījums devu tiks kontrolē veikt / aizņemties pulsa no K Counter. uz I / D dalītāju rezultāti būs barība atpakaļ uz PD. Tad posms bloķēta LOOP ir veidots!

Es esmu tikko pabeidzis demo, visgrūtāk ir programmējams frekvences paaudzes, PD ir finded pie @ ltera ir good.but man nav atrast labs veids, kā zināt, vai pārbaudot freqence ir tāds pats atskaites

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back