Kā veidot diferencētu Amp par nMOS iet pamatā LDO

S

sushmitasri

Guest
Es strādāju par ārkārtīgi zemu jaudu on-chip LDO. Es nevaru izmantot ārpus mikroshēmā vāciņu, lai es eju ar nMOS caurlaides tranzistors. Lai gan tas ir augsts atbiruma es varētu dzīvot ar to šobrīd, max slodzes strāvas būs par 2mA un regulējamo izejas par 1.2V ar 1,8-2V piegādi. Es gribētu saprast konstrukciju pasākumus, lai noskaidrotu, kāda veida arhitektūras iet ar uz diff amp un to, kā izdomāt, ko iegūt, lai izstrādātu to.

... Es nevaru izmantot ārpus mikroshēmā vāciņu, lai es eju ar nMOS caurlaides tranzistors.
Ne vienmēr: skatīt [URL = "http://ieeexplore.ieee.org/xpl/freeabs_all.jsp?arnumber=1233757"] šajā dokumentā [/URL].
Es gribētu saprast konstrukciju pasākumus, lai noskaidrotu, kāda veida arhitektūras iet ar uz diff amp un to, kā izdomāt, ko iegūt, lai izstrādātu to
Nav īpaši diff amp. arhitektūras nepieciešams. Essential ir nulles sinhronizācijas atceļot (pašreizējās atkarīgo) izejas pole (skat. am papīra). Nepieciešamos pieaugums - kā vienmēr - atkarīgs no nepieciešamo izejas spriegumu precizitāti.

Paldies visiem palīdzēt. Es izpētīt dokumentus un atbildēt atpakaļ, ja man ir jautājumi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back