Kā veidot augstsprieguma kondensators?

S

staric

Guest
Kā par attiecīgās sērijas kondensatori augstsprieguma pieteikumu? Man vajag dažas augstsprieguma vāciņu, bet tie nav ierīce no modeļa. Tāpēc es varētu izmantot kondensatoru virknē. Bet es nevaru pārliecināts uzticamība metodi.

Kādi kapacitātes un sprieguma tu runā? Lietojot vāciņi sērijā, ko parasti nepieciešams rezistors dalītāju, lai pārliecinātos, ka viņi dala spriegumu vienmērīgi. Padarīt dalītājs pašreizējā tāpat 10x sliktākajā gadījumā vāciņu noplūdes. Ja jūs saņemsiet vairāk nekā 1kV jums tiešām ir nepieciešams šos rezistori, lai pārliecinātos, ka viņi būs self izpildīt, ja ievade ir "izslēgts", tāpēc tie nav nogalināt cilvēkus. Arī piesargāties no "soakage" vai dielektriskiem absorbciju. A izlādējies vāciņu var uzlādēt sevi pietiekami laika, lai dotu jums šķebinošs šoks. Virs 10kV jums tiešām ir nepieciešams sākt domāt par koronārās izlādes un rentgenstaru emisijas. Es nekad neesmu nopietni strādājis ar lielāku spriegumu nekā.

SherpaDoug ir tas labi, tikai pārliecinieties, ka, ja Jums ir lavīnveida, teiksim 450V kondensatori, ka atgaisošanas rezistori ir arī reitingu šajā spriegumā vai izmantot vairākas virknē, lai iegūtu sprieguma reitingu. Vaļsirdīgs

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back