kā veidot 1mv pulss, svina selektors-EKG shematisks dizains

B

BMIN-DC

Guest
hi. var kāds parādīt vai paskaidrot man, kā veidot 1mv pulss, svina selektora slēdzi, svina vaina indikators, preamp izolācija, dc kompensēt, analogās uz ciparu pārveidošanas, diagnostikas / monitoringa veidiem, sirds ritma mērītājs, maksimuma detektoru vai augšējo un apakšējo trauksmes signālu par EKG. : Idea: jebkuru palīdzību būtu lieliski

mutuļošana šo tēmu turpmāko ieguldījumu. no viedokļa vēl viens puisis projektētājs EKG projektā. Es ieteiktu vienkārši nāk klajā ar hardwire dizains svina atlase, izmantojot rotācijas slēdzi. Es esmu pārliecināts, ka jums ir zināms par šo metodi. IC šķiet ļoti nepieciešams, ja tas, ko jūs domājat. iespējams, jūs vēlaties izmantot salīdzināšanai, lai pīķa atklāšanas iedarbināšanas laikā amplitūdu R zoba, protams, pašu defektu noteikšanas un trauksmes iespējas. barības jūsu maksimuma atrašanu, lai sitieni / min, bet ko mēs izmantojam šeit? ko tu domā ar preamp izolāciju? buffering bioelectric signālu, sprieguma aizsardzību? Es esmu pie in-pass ar dc kompensēt, tas ir salīdzinoši viegli projektēt, koriģējot savu kompensētu spriegumu, tomēr, izmantojot pot šķiet problemātisks attiecībā uz pielāgojot virs un zem mūsu atskaites punkts.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back